Naine ei pese ega raseeri: mul on oma ajaga parematki teha (1)

Copy
@ittybittycherrybb Who has all the time for an everything shower every day? Save water, stay hairy #hairyarmpitsquad ♬ original sound - CharđŸ€˜đŸ»

Karvane kaunitar tunnistas, et ta ei pese ega raseeri iga pÀev, sest see on tÔeline ajaraisk. Cherry, kes on fÀnnide seas tuntud kui Karvane Kirss, on tÀnu oma raseerimata kehale teeninud tuhandeid eurosid ja talle anti isegi 6500 eurot, et ta raseerija nurka viskaks.

Kuid see pole ainuke pĂ”hjus, miks tumedajuukseline kaunitar kogu keha loomulikuna hoiab. See ei aita ĂŒksnes raha kokku ajada, vaid aitab ka arveid vĂ€hendada ja aega planeerida. «TĂ€ielik ajaraiskamine, nii kuradi igav... Jeesus!» ahhetas sisulooja TikTokis. «Kellel on iga pĂ€ev aega kĂ”ike pesta?» Ta kutsub teisigi ĂŒles vett sÀÀstma ja karvane olema.

@ittybittycherrybb I look so much better this way #hairylegscheck ♬ original sound - Hairy Cherry

FĂ€nnid valavad Cherry kiidusĂ”nadega ĂŒle, kuid ega ta ka kriitikast pÀÀse. Paljud mehed nimetavad sisulooja karvast keha rĂ”vedaks. Naine lajatab neile vastu, et nad on kadedad, kuna neil ei kasva habe.

«Enamasti nimetavad kutid (ja mĂ”ned naised ka) mind rĂ”vedaks ja ebahĂŒgieeniliseks ja ĂŒtlevad, et ma nĂ€en vĂ€lja, nagu haiseksin. Mehed paistavad arvavat, et naiste karvad on ebahĂŒgieenilised, aga nende karvad mitte.»

@ittybittycherrybb Replying to @Caiden no #hairyarmpitsquad #hairyarmpit ♬ original sound - Hairy Cherry

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi ĂŒles