OOTAMATU 59 protsenti naistest jagab sama seksuaalfantaasiat (1)

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Valery Bareta / Shutterstock

On täiesti tavaline, kui inimestel on seksuaalsed fantaasiad. Selles artiklis sukeldume naiste salajastesse mõtetesse ja selgub, et lausa 59 protsenti naistest jagab üht fantaasiat. Mis see on? 

Uudisteportaaliga news.com.au jagatud loos räägib 40ndates äsja lahutanud naine, kuidas ta oli terve elu justkui kindel oma seksuaalses orientatsioonis. Tema ja ta mehe teed on nüüdseks paraku lahku läinud, kuna mõlemad olid suhte lõpufaasis liialt üksteisest kaugenenud ning suhe ei toiminud enam sellisel kujul.

«Tunnen, et olen jälle kohtinguteks valmis, kuid oma seksuaalsuses olen ebakindel. Kuigi mul pole kunagi olnud kogemust teise naisega, on see siiski midagi, millest olen aastate jooksul fantaseerinud.» Naine lisas, et kuna ta ei ole kindel, kas ta on biseksuaalne, siis ta ei tahaks võimalikke naispartnereid segadusse ajada. «Kuidas ma saaksin endast aru ilma asja otse proovimata?» küsib ta suhtenõustajalt. Samuti mainib ta, et muretseb selle pärast, kuidas võiksid reageerida tema endine abikaasa ja lapsed, kui ta hakkaks teise naisega kohtuma. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles