PILDID «Kõmutüdrukust» tuntud staar kihlus Šveitsi mägedes

Naine
Copy
Ed Westwick
Ed Westwick Foto: John Rainford/Cover Images/Scanpix

Enamik inimesi teab Ed Westwicki «Kõmutüdruku» sarjast Chuck Bassina, kuna see aitas näitlejal saavutada rahvusvahelist läbimurret. Sarjas oli tal mängida üks kandvaid osi, sest Chucki ja Blairi (Leighton Meester) keeruline kõik hooajad kestnud kokku-lahku armusuhe jõudis õnneliku lõpuni alles viimases osas. Päriselus paistavad asjad aga hoopis teisiti.

36-aastane Ed Westwick on näitlejanna Amy Jacksoniga suhtes olnud alates 2021. aastast ja nüüd tegi ta abieluettepaneku. Nad tutvusid Suurbritannias toimunud autorallil ja mullu suvel renoveerisid nad kahekesi oma unistuste kodu Ühendkuningriigis.

Paistab, et nüüd oli aeg astuda suhtes järgmine samm. Westwick esitas oma küsimuse keset hingematvat mägipanoraami Šveitsis. Amy Jackson andis õnnelikult oma jah-sõna. Küllap näeme lähitulevikus ka kauneid pulmapilte.

Viis aastat tagasi sattus Westwick inetusse skandaali. Nimelt süüdistasid kolm naist, et ta oli neid seksuaalselt ahistanud. Los Angelese prokuratuuri sõnul ei suutnud nad aga tõestada, et ahistamine tõesti aset leidis. Kolmest süüdistusest jõudsid politseisse vaid kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles