Mees keeldub oma arstist naisega voodit jagamast: kuni ta käitumist ei muuda, magan diivanil

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kas oled mehe või naise poolt?
Kas oled mehe või naise poolt? Foto: Shutterstock

Abikaasade ühes voodis magamine on enesestmõistetav harjumus ja nii mõnus on pika päeva lõpuks kallimale kaissu pugeda. On muidugi ka eraldi magajaid, põhjuseid selleks on erinevad. Selle paari standardid on aga nii erinevad, et mees keeldub oma arstina töötava naisega ühes voodis magamast. 

Günekoloogist naine ja tema abikaasa on eri meelt nimelt pesemise ja hügieeni teemal. Redditi foorumis kurdab mees, et naine ei ole nõus ennast enne voodisse minekut pesema, sest ei pea seda vajalikuks. 

«Mu naine on günekoloog ja ütleb, et õhtune pesemine ei ole tema jaoks üldse otstarbekas ega vajalik. Ta on enda sõnul tööl nii steriilselt riides, kannab patsientidega tegeledes vinüülkindaid jne, et ta ei määrdugi. Aga ta hiljuti rääkis, kuidas ta patsientide kehavedelikega kokku puutub ja see on minu jaoks ebamugav ja vastik,» selgitab mees anonüümselt oma suurt ja siirast probleemi. «Kuna mu naine ennast enne voodisse minekut pesta ei soovi, olen otsustanud ise sinna mitte minna ja magan viimasel ajal elutoa diivanil.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles