Naise mure: pean endale uue töö leidma, sest mu laste lemmiktoit on kallis

Copy
Foto: Shutterstock

Lastearst ja kolme lapse ema šokeeris nii vanemaid kui ka toidugurmaane, kui avaldas oma laste kalli lemmiktoidu. «Kes rahastab minu laste kaaviarisõltuvust?» kirjutas ta oma hiljutise TikToki video alla.

Videos vestleb Niky oma kahe lapsega, kes ütlevad talle, mida nad lõunaks süüa soovivad. «Kas sa arvad, et laste saamine on kallis? Kujuta ette, kui su kolme- ja viieaastane soovib seda lõunasöögiks,» seisab kaadrite ülaosas.

Kui ta küsis oma lastelt, kas nad tahavad võileiba grilljuustu, maapähklivõi ja moosiga või toorjuustu ja kaaviariga, sai ta vastuseks: «Leib toorjuustu, kaaviari ja vaarikatega.»

«Ja see on kõik lõunaks?» küsis ema ja lisas: «Olgu, ma pean teise töö endale otsima.»

Seejärel küsis ta ühelt oma lapselt, kas ta soovib rebitavat juustupulka või Gouda juustu ning ta eelistas teist ja kontrollis, et ema ei petaks, vaid annaks kindlasti õiget sorti. «Ema peab selle elustiili toetamiseks palju rohkem raha teenima,» ütles ta lapsele.

Seejärel ütles tema kolmeaastane poeg emale, et eelistab punasele kalamarjale musta. «Kas sulle meeldib must kalamari? Mul on kahju, et mul on ainult punane,» ütles Niky enne, kui selgitas, et tema lapsed proovisid kaaviari esimest korda oma vanaema juures. «Andke abi. Kas teiste lastel on samuti kallis maitse?» kirjutas ta video lõppu.

Tema video all olevad kommenteerijad jagasid, et ka nende lastel on mõned kallid toidueelistused.

«Mul on õnneks ainult üks kalamarja sööv laps, teised söövad kasvõi mahakukkunud kananagitsaid.»

«Lastearst küsis mu viieaastaselt, mida talle süüa meeldib ja ta vastas: «Steiki, krevette, sušit ja krabi.» Arst ütles, et mul peab küll taskutes tuul uluma.»

«Me sõime ristipojaga aastavahetusel kalamarja ja austreid.»

«Mu üheksa-aastasel oli kehv päev ja ta helistas issile, et ta tooks steiki ja homaari.»

«Mu abikaasa kasvatas meie tütred kalli maitsega, et ükski poiss koolis ei vastaks nende standarditele.»

@niky.mamamd Who’s going to fund my kids’ caviar addiction? #parenting #expensivetaste #caviar #pediatrician #momof3 #kidsmeals ♬ W.A.Mozart, Lacrimosa from Requiem - AllMusicGallery

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles