SVINGIMISE VARJUKÜLG Paar tahtis seksi, kuid sai hoopis sõimu

Copy

Paar, kes tegeles aastaid svingimise ehk paarivahetusega, on nüüd meelt muutnud ja usub, et svingerlus on kurjast. Nad soovivad, et svingerite klubid ja veebilehed suletaks.

Kes ei tea, siis svingerid on paarivahetus ehk abielus või pikaajalises suhtes paarid vahetavad omavahel sekspartnereid. Inglismaalt pärit 43-aastane Elvis Sharps ja tema partner Tracy Doncaster alustasid svingimisega üle kümne aasta tagasi, kuid nende kogemused pöördusid halvemuse poole – asi läks nii hulluks, et naid said halvustavaid kommentaare ja suisa tapmisähvardusi.

Nad rääkisid, et kogesid hukkamõistu jalamaid. «Meid väärkoheldi kohe algusest peale, inimesed nimetasid meid paksuks ja et näeme välja nagu ema ja poeg. Inimesed hindasid meid välimuse järgi. Kohtusime ühe paariga umbes kolm korda, kuid nad pöördusid meie vastu ilma põhjuseta. Lõpetasime svingimise 2023. aasta jaanuaris, sest asjad läksid nii halvaks.»

55-aastane Tracy selgitas, et vaatamata kiidujuttudele, kui lõbus ja tolerantne on svingimine, on paljud inimesed vastikud. «Minu nõuanne inimestele – ärge tehke seda, eriti kui olete pluss-suuruses. Soovin, et me poleks kunagi alustanud, ja mul on hea meel, et see on nüüd seljataga.»

Nii Elvis kui ka Tracy nõustuvad, et veebisaitidel ja svingerite klubides pole piisavalt turvakontrolli – see tähendab, et liituda võivad igas vanuses inimesed. «Nendel saitidel on kummalisi inimesi ja meie meelest tuleks sulgeda, mitte lasta sel jätkuda... See on väga hirmutav.»

Kuid pole halba ilma heata: pärast svingimisega lõpparve tegemist on paari sõnul nende suhe tugevam kui eales varem ja nad plaanivad abielluda, vahendab Metro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles