KUIDAS SEE VÕIMALIK ON? Naisel oli enda teadmata oma parima sõbranna mehega afäär (1)

Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Austraaliast pärit sisulooja ja OnlyFansi staar sai suure šoki ja südamevalu osaliseks, kui selgus, et ta oli kogemata sattunud afääri oma parima sõbranna abikaasaga. «Ärkasin täna hommikul teadmisega, et olen lõhkunud ühe oma sõbranna abielu,» alustas ta oma lugu. Kuidas on see võimalik pidada mehega afääri, teadmata, et ta on su parima sõbranna abikaasa?

Honey selgitas, et umbes kuus kuud tagasi sai ta oma OnlyFansi lehele anonüümse tellija. «Ta ostis esimesel nädalal ligipääsu kogu mu sisule, mis on täiesti hullumeelne, sest mul on nii palju materjali. Ta oli igal õhtul võrgus, tegi seda, mida öösiti tehakse, ja lõpuks tal polnud enam rohkem sisu soetada. Nii et ta küsis, kas tal oleks võimalik osta isikupärasemat kogemust.»

Honey pakub oma OnlyFansi lehel ka «tüdruksõbra kogemust», kuid see on üsna kallis. See tähendab, et ostja maksab talle, et ta oleks nädala, kuu või nii kaua, kui ta soovib, tema tüdruksõber. Pakett sisaldab sõnumivahetust, igal õhtul lõbusate asjade tegemist ja videokõnesid. «Põhimõtteliselt olen ma sinu interneri-tüdruksõber, näiteks nädalaks täiesti sinu oma.»

See tellija ostis nn tüdruksõbra kogemuse kolmeks kuuks, mis on väga pikk aeg, sest Honey sõnul tavaliselt keegi üle kuu aja ei osta. «Nii et ta kulutas palju raha ja veetis minuga intiimselt palju aega,» selgitas onlyfansitar.

Äkitsi mees kadus. «Me räägime iga päev ja siis on ta lihtsalt läinud. Ta on täiesti kadunud. Mõtlesin, et see on nii veider. Ma ei teadnud, kas ta suri või kuhu ta kadus. Ma olin nii segaduses!» rääkis Honey. Ent peagi saabus selgus. Mees lõpetas talle kirjutamise, sest tema naine sai teada.

Ja mis veelgi šokeerivam, Honey teadis teda ja oli temaga isegi mitu korda kohtunud – sest ta oli tema sõbranna mees! «Me oleme käinud perekondadega väljas ja õhtusöökidel,» ütles Honey.

Sõbranna saatis Honeyle sõnumi ja oli ilmselgelt endast väljas. «Ma rääkisin temaga terve päeva telefonis ja armastan teda väga. Ta on suurepärane. Ilmselgelt ta ei süüdistanud mind. Selgitasin talle, et mul polnud õrna aimugi, ja ta eeldas seda niikuinii, sest ma pole selline inimene.»

Häda oli aga selles, et hiljem õnnestus mehel naist veenda, et Honey teadis asjast kogu aeg ja nüüd blokeeris sõbranna viimase kõikjalt ära. «Ta arvab, et ma teadsin kogu aeg, see oli ette planeeritud ja me plaanisime mehega suhtesse astuda.» Honey lisas, et nende sõprus purunes parandamatult, vahendab Tyla. Ilmselt nii see on.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles