GALERII Tartu kaunitarid särasid linna ägedaimal peol

Copy

Tartu kõige ilusamad naised kogunesid selle aasta esimesele Vapiano legendaarsele peole Ladies Night, mille teema oli «New Year Special». Sõbrannad tähistasid aasta algust maitsva söögi, joogi ja mõnusa muusika saatel – vaata galeriist ise!

17. jaanuaril Tartu Vapianos toimunud üritus oli mõnusa särtsuga laetud, meeleolukas ja silmaringi laiendav õhtu koos hõrgutavate toitude ja parima seltskonnaga. 

Muusikat tegi Liisiim.
Muusikat tegi Liisiim. Foto: Maiken Vähi

Jala pani tatsuma noorte muusikute duo Liisiim, milles mängivad kaks andekat noort muusikut – laulja Liis Õunpuu ja kitarrist Siim Hendrik Saar. Duo esitas mõnusaid poplugusid.

Õhtut juhtis naiste poolt palavalt armastatud Juhan Krull ning fotograaf pildistas kogu õhtu parimad hetked, mis on nähtavad siitsamast galeriist.

Juhan Krull hoolitses selle eest, et naistel näod naerul oleksid.
Juhan Krull hoolitses selle eest, et naistel näod naerul oleksid. Foto: Maiken Vähi

Apotheka Beauty esitles vegan mineraalkosmeetikabrändi IDUN Minerals Rootsist ning toidulisandite brändi Provisor, kes pakkus ilu toetavaid uuenduslikke ja kvaliteetseid toidulisandeid.

Naiste silmad panid särama õnneloos ja üllatusi täis kinkekott, kust igaüks leidis omale huvitavaid ja uusi tooteid. Vapiano hellitas külalisi ülimaitsva erimenüüga ja mõnusa kihiseva tervitusjoogiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles