Naine küsib nõu: kas ma ei leia endale abikaasat, sest annan liiga kergesti kätte?

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Üks peagi 30-aastaseks saav naine on murest murtud. Ta soovib leida abikaasat ja saada lapsi, kuid pole sobivat kaaslast siiani leidnud. Tema sõbranna arvab, et asi on selles, et ta läheb meestega liiga kiiresti voodisse.

«Olen 29-aastane naine ja olen enamuse oma 20ndatest kohtamas käinud, lootuses leida abikaasa, kellega peret luua. Kasutan tavalisi kohtinguäppe ja püüan kohtamas käia meestega, kes otsivad midagi tõsist. Kui tunnen sidet, pole mul probleeme mehega esimesel või teisel kohtingul seksida. Kuid mu sõbranna ütleb, et põhjus, miks ma meest ei leia, on see, et olen liiga kättesaadav – ta ütleb, et ma pean jätma mehed rohkemat ihalema ja mitte magama nendega enne vähemalt kümmet kohtingut. Kindlasti see on vanamoodne mõtteviis? Lõppude lõpuks on aasta 2024!» kirjutas ta.

Talle vastas suhteekspert Isiah McKimmie. «Pean ütlema, et olen selles osas sinuga nõus. Su sõbrannal on üsna kitsas ja lihtsustatud nägemus sellest, mis loob püsivaid suhteid ja uuringud ei toeta tema teooriat. Mõned inimesed peavad seda vaadet kindlasti vanamoodsaks ja tõenäoliselt misogüüniliseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles