FOTOD Eestis esinev maailma kuulsaim Michael Jacksoni teisik lööb sarnasusega pahviks

Naine
Copy
Sergio Cortes.
Sergio Cortes. Foto: Erakogu

27. aprillil esineb Alexela kontserdimajas Sergio Cortes, tuntuim Jacksoni lavateisik, kes on nii välimuselt, liigutustelt kui ka häälelt hämmastavalt sarnane varalahkunud popiidolile. Michael Jacksoni kuulsaim imitaator annab esimest korda Eestis kontsert-show koos tantsijate ja live-bändiga.

«Live Tribute Show: Michael Jackson» elustab Sergio Cortese ainulaadses kehastuses kuulsaima meelelahutaja tuntuimad hitid: «Bad», «Smooth Criminal», «Triller» jpt. Sergio Cortes on Jacksoni jäljendamist lihvinud ja täiustanud aastaid. Jacksoni fännid üle maailma peavad teda parimaks popkuninga imiteerijaks. Tähelepanuväärsed on ka Cortesi lavariided, mis matkivad Jacksoni tuntuimate esinemiste kostüüme.

Sergio Cortes.
Sergio Cortes. Foto: Erakogu

Kahetunnine «Live Tribute Show: Michael Jackson» on osutunud väga populaarseks sõuks üle maailma ning seda peetakse kõrgeima tasemega Jacksoni tribuudiks. Piiratud arvul pileteid sündmusele on saadaval Piletilevis.

Sergio Cortes.
Sergio Cortes. Foto: Erakogu

Järgmisel aastal jõuab kinodesse popikuningas Michael Jacksonist kõnelev biograafiline film. Antoine Fuqua lavastatud filmis mängib popkuningat tema vennapoeg Jaafar Jackson.

Hispaaniast pärit Sergio Cortes on popkuningaga kohtunud ka isiklikult ning väidetavalt on Jacksoni pere teda palganud, et olla muusiku kehadublant eksitamaks paparatsosid.

Sergio Cortes.
Sergio Cortes. Foto: Erakogu

Vaata sarnasust kuulsast popkuninga loost «Man in the Mirror»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles