SKANDAAL Naise omapärane elustiil ajab inimesed tigedaks (4)

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
@esteecwilliams How to be a Traditional Wife part 1 #fyp #traditionalwife #tradwife #tradwifetok #traditionalgenderroles #nuclearfamily #traditionalmarriage #housewife #homemaker #femininenotfeminist #tradwifecontroversy #traditional ♬ original sound - Estee

Estee Williams tekitab TikTokis oma sisuga jälgijates hämmeldust. Ta kirjeldab end kui traditsioonilist koduperenaist, kes allub oma mehele, hoolitseb kodu eest, valmistab kõik toidud alati nullist ja lahutusse ei usu.

Sotsiaalmeedias annab Estee ülevaate oma elust.

Ta rõhutas esmalt soorollide tähtsust nende abielus. «Jumal lõi kaks sugu eesmärgiga.»

Teise asjana toonitas ta, et tuleb abielluda õige mehega. «Terve, kaitsev, mehelik, usklik mees, kes hindab soorollide jumalikkust,» kirjeldas ta õiget meest. «Kui sa abiellud vale mehega, kuritarvitab ta seda õnnistust.»

@esteecwilliams Being a traditional wife is my greatest blessing 💕 #NextLevelDish #fyp #viral #tradwife #traditionalwife #traditionalgenderroles #housewife #homemaker #wiveswhostayhome #megawife #makewivesgreatagain #obediantwife #femininenotfeminist #traditional #sandwhichmaker #traditionalmarriage #housewivesofamerica ♬ Viva La Vida - Coldplay

Ühtlasi soovitab ta õppida kokkama, koristama ja võõrustama. «Abikaasana on oluline pakkuda perele tervislikku toitu, hoida sooja kodu ning sõbralikku õhkkonda, kus sõbrad ja pere saavad nautida koos kvaliteetaega,» selgitas ta. Samas lisas ta, et on oluline leida midagi meelepärast ainult endale. «Traditsioonilise naisena hoolitsed sa nii suure osa ajast oma pere ja lähedaste eest, et on oluline leida iga päev aega vaid iseenda jaoks.»

Viimaseks ütles ta, et on oluline hoolitseda oma välimuse eest. «Mehed on visuaalsed olendid ja naisena on seda ilus austada. Söö tervislikult, tee trenni, käi päikese käes, hoolitse oma naha eest ja riietu nii, et see kaunistaks sinu figuuri ja sugu.»

@esteecwilliams One under God 01/07/23 #fyp #traditionalwife #tradwife #winterwedding #oneundergod #loveofmylife #foreverandalways ♬ Somewhere Only We Know X Everything - FUJI AN

Ehkki Estee saab palju toetavaid kommentaare, on paljud tema valikust hämmeldunud.

«See kõlab nagu õudusunenägu.»

«Kas sa oled tõesti õnnelik?»

«Kui see teeb sind õnnelikuks, on kõik hästi. Ma ei tahaks ilmaski endale sellist elu.»

«Elasin sellist elu viis aastat ja sain kaks last. Ta pettis mind raseduse ajal ja mul läks neli aastat aega, et lahkuda.»

«Siiralt küsin, kas selline riietusstiil käib traditsiooniliseks naiseks olemise juurde või sa võid moodsaid riideid ka kanda?»

@esteecwilliams 6 tips to attract a masculine provider man #fyp #tradwife #traditionalwife #traditionalmarriage #tipsforladies #howtovideo #marriagetips #attractingmen #providerman #traditionalgenderroles #femininetips #femininejobs ♬ original sound - Estee

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles