GALERII Vaata, kas leiad ennast või mõne oma tuttava Apollo Naistekalt üles!

Copy

Apollo Naistekas andis 2024. aastale võimsa avalasu muusikalise komöödiaga «Õelad tüdrukud». See on uusversioon aasta 2004 legendaarsest filmist, kus pärinevad paljud kuulsad tsitaadid, nagu «On Wednesdays we wear pink» (kolmapäeviti kanname roosat), «You can't sit with us» (sa ei saa meiega istuda) ja «I'm not a regular mom, I'm a cool mom» (ma pole tavaline, vaid lahe ema).

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik.

Kui sel korral naistekale ei jõudnud, siis filmi saab näha ka tavaseansil. Osta pilet SIIT.

Õhtut juhtis Postimehe Elustiilitoimetuse juht Kristina Herodes, kes väisas üritust tütarde Õnne ja Sädega.
Õhtut juhtis Postimehe Elustiilitoimetuse juht Kristina Herodes, kes väisas üritust tütarde Õnne ja Sädega. Foto: Taavi Sepp

Seni koduõppel haridust omandanud Cady Heron (Angourie Rice) tunneb end pärast tagasi sünnimaale kolimist tavalises ameerika koolis nagu võõral planeedil. Tüdruk maandub otse kohaliku toiduahela tippu, kui ta võtab enda tiiva alla kohalik eliitrühm, keda tuntakse nime all Plastikud.

Kohapeal loositi välja vingeid auhindu.
Kohapeal loositi välja vingeid auhindu. Foto: Taavi Sepp

Selle kolmiku moodustavad kogu kooli oma hirmuvalitsuse all hoidev arvamusliider, armutu kuninganna Regina George (Reneé Rapp) ning tema kaks käsilast Gretchen (Bebe Wood) ja Karen (Avantika). Kui Cady teeb algajana saatusliku vea, huvitudes Regina ekspeikast Aaronist (Christopher Briney), leiab ta end korraga Regina mustast nimekirjast, kus viibides võib elu väga kiiresti väga kibedaks muutuda. Aga Aafrikas karastunud Cady ei kavatse niisama kergelt alla anda, vaid otsustab kohalikule tippkiskjale vastulöögi anda, võttes selleks appi oma uued heidikutest sõbrad. Nii Janis (Auli’i Cravalho) kui Damian (Jaquel Spivey) omavad küllalt põhjuseid Reginale halba soovida. Riukalikku plaani välja töötades ja käiku lastes peab Cady selgeks saama, kuidas jääda iseendaks, aga samas ka ellu, tegutsedes kõige julmemas džunglis maamuna peal: keskkoolis!

Muusikaline komöödia «Õelad tüdrukud» põhineb huumoriveteran Tina Fey («Saturday Night Live», «30 Rock») kirjutatud samanimelisel 2004. aasta kassahitil ning sellest välja kasvanud Broadway muusikalil! Osades Angourie Rice («The Nice Guys»), Reneé Rapp («The Sex Lives of College Girls»), Auli'i Cravalho («Moana») ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles