Naise günekoloogist isa avastas läbivaatuse ajal midagi kohutavat

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Iga laps soovib, et teda kasvataks armastav isa. Siiski tuleb vahel olla ettevaatlik oma soovidega... Hiljuti läks TikTokis levima video, kus noor naine paljastas oma isa kohta midagi, mis on tema jaoks tavaline, kuid mis hämmastab teisi.

Isade ja tütarde vaheline suhe on midagi tõeliselt erilist. See on ühendus, mis kestab kogu elu. Selle sideme tugevdamiseks peab isa pakkuma tingimusteta armastust, olema hea eeskuju, suhtlema hästi ja mitte kunagi takistama oma lapse isiklikku kasvu. Selline isa-tütre suhe on tõeliselt kadestusväärne. Selleks, et isa ja tütar oleksid lähedased, on oluline tunnustada lapse saavutusi, veeta koos aega ja julgustada lapse iseseisvust. Enamikul juhtudel on tugev side vägagi soovitatav, aga mõned inimesed viivad asja liiga kaugele. Siinkohal tuleb juttu naisest, kelle usaldus oma isa vastu on ehk liigagi suur.

Eksperdid soovitavad günekoloogi konsultatsioonil käia vähemalt korra kolme aasta jooksul, et olla kindel, et kõik on korras, või avastada probleeme varakult. Usaldusväärse günekoloogi leidmine võib aga olla keeruline. Kuid kas sa kujutaksid ette, et lähed oma günekoloogina töötava isa vastuvõtule? Üks noor naine tunnistas sotsiaalmeedias, et ta isa on tema günekoloog ja see tekitas palju poleemikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles