Vaata, milline nägi Lindsay Lohan välja «Õelate tüdrukute» esilinastusel

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
2004. aasta  «Õelad tüdrukud». Vasakult Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Rachel McAdams ja Lacey Chabert.
2004. aasta «Õelad tüdrukud». Vasakult Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Rachel McAdams ja Lacey Chabert. Foto: Michael Gibson / AP Photo / Paramount Pictures / Scanpix

Lindsay Lohan on tagasi «Õelate tüdrukute» punasel vaibal. 37-aastane Lohan astus 8. jaanuari õhtul üles «Õelate tüdrukute» uusversiooni esilinastusel. Originaalist, kus mängis Lohan, on möödas 20 aastat. See oli värske ema jaoks justkui pilguheit minevikku.

Legendaarses filmis teismelist Cady Heronit kehastanud näitlejanna kandis New Yorgi esilinastusel muljet avaldavat musta väljalõikega Alexandre Vauthieri kleiti, Giuseppe Zanotti kontsi ja Melis Gorali ehteid, vahendab People.

Lindsay Lohan 8. jaanuaril «Õelate tüdrukute» esilinastusel.
Lindsay Lohan 8. jaanuaril «Õelate tüdrukute» esilinastusel. Foto: Marion Curtis / StarPix for Paramount / Scanpix

Esmaspäevasel esilinastusel vastas Lohan, kes on värske ema oma viiekuusele pojale Luaile, küsimusele, kas ta on enda arust cool mom (lahe ema – toim). «Ma loodan!» vastas ta vaibal.

Vaibal lasi Lohan end pildistada koos «Saturday Night Live'i» looja Lorne Michaelsi ja Tina Fey'ga, kes kirjutasid uue «Õelate tüdrukute» filmi. 53-aastane Fey kirjutas ja mängis ka 2004. aasta filmis õpetaja pr Norburyt.

Lorne Michaels, Tina Fey ja Lindsay Lohan.
Lorne Michaels, Tina Fey ja Lindsay Lohan. Foto: Photo Image Press via ZUMA Press Wire / Scanpix

TULE APOLLO NAISTEKALE!

Apollo Naistekas on meeleolukas ürituste sari naistele, mis on sündinud koostöös Apollo kino ja veebiportaaliga Postimees Naine.

Foto: Apollo Kino

Apollo Naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haara kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ning hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik!

Seekordne Naistekas on muusikalise komöödiaga «Õelad tüdrukud». Naisteõhtut naudime 10. jaanuaril kell 18.30 Apollo Kino Coca-Cola Plazas, Mustamäel, Pärnus, Lõunakeskuses ja Saaremaal.

Piletid saad osta SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles