PROOVI JÄRELE Neid nippe kasutades püsib parfüüm terve päeva peal

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Üks parfüümiekspert on väidetavalt avastanud saladuse, kuidas põgusad lõhnad muuta kauakestvaks. Josephine, keda tema jälgijad TikTokis teavad rohkem nime all Jus de Rose, paljastas kolm nippi, kuidas lõhnata terve päeva nii, nagu oleksid äsja endale lõhna peale piserdanud.

«Pole midagi masendavamat kui leida lõhn, mida sa armastad, kuid mida sa ei tunne 20 minuti pärast,» ütles Londonis elav lõhnakriitik, kellel on Prantsusmaal omandatud magistrikraad parfüümide ja kosmeetika alal.

@jusderose How to make perfume last all day #perfumetok #fragrancetok #perfumetiktok #perfumetips #longlastingfragrance ♬ original sound - Jus de Rose | Perfume Reviews

1. Ennekõike soovitas ta kanda lõhna puhtale nahale. Seejärel võiks end sisse määrida lõhnatu kehakreemiga, sest niisutatud nahk lukustab paremini lõhna sisse ja tagab selle pika kestvuse.

2. Josephine'i teine strateegia on kanda lõhna rõivastele – ehkki ohutus kauguses, et neid mitte määrida. «Kangas haakub lõhnaga palju paremini kui nahk,» selgitas sisulooja end heldelt parfüümiga piserdades. «Ära karda, sa ei pea piiri pidama.»

3. Lõpuks soovitas ta parfüümi kanda juukseharjale ja siis hari salkudest läbi lasta. Nii satub aroom juustele ilma alkoholi kuivatava toimeta. Eksperdid on hoiatanud, et inimesed ei pihustaks parfüümi otse juustele, kuna see sisaldab etüülalkoholi, mis pikemas perspektiivis juukseid kahjustab.

Lõhnafanaatikud on samuti nimetanud vaseliini kauakestva aroomi saladuseks. Üks Guardiani ajakirjanik testis seda teooriat ja kinnitas, et õhtul oli lõhn tugevamalt tunda randmel, mida ta oli vaseliiniga kreemitanud.

Lõhna kvaliteedi säilimise saladus peitub aga selles, kuidas sa parfüümi hoiad, on avaldanud tiktokker Emelia O'Toole. «Kui sa paned oma parfüümi vannituppa, siis veeaur ja pidev temperatuurikõikumine rikuvad parfüümi palju kiiremini ära,» ütles ta. Jahe ja kuiv keskkond aitab parfüümi hoida aga aastaid.

@professorperfume i cant take it anymore #perfumetok #perfumetips #perfumetiktok #perfume #perfume101 #themoreyouknow #lifetip #greenscreen #bathroomorganization #fyp #foryou ♬ original sound - Emelia | Professor Perfume 🫧

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles