FÄNNID ŠOKIS Just nii palju maksab pudel veini, mida Beyoncé joob

Copy
Foto: Kevin Winter / Getty Images for Coachella / AFP / Scanpix

Pole üllatav, et planeedi üks suurimaid popstaare Beyoncé elab hästi. Võiks eeldada, et ta naudib päris uhkeid sööke-jooke, kuid isegi seda teades võttis ühe tema joodud veini hind fännid näost kaameks.

Võib ette kujutada, et Beyoncé sööb hommikuks värskeid farmikanade mune ja tagaaia tiigist püütud lõhet ning õhtusöögiks homaari ja kaaviari. Tõenäoliselt ei mõtle ta kaks korda, kas osta jääkohvi või avokaadot – tema ei pea kunagi kaaluma, kuidas palgapäevani hakkama saada.

Aga kui palju Beyoncé söök-jook täpselt maksab? Eelmisel nädalavahetusel postitas Beyoncé Instagrami pildiseeria, kus ta naudib pühadehooaega. Jalas läikivad Prada lühikesed püksid, veetis ta pere ja sõpradega aega ning rüüpas veini. Laulja jagas pilti veinipudelist, mille sildilt võis lugeda, et tegemist on Petruse veiniga. Kas sa oled sellest kunagi kuulnud? Ilmselt mitte ja põhjusega.

Üks fänn võttis asja käsile ja uuris välja, kui palju Beyoncé vein maksis. Beyoncé pudelisildil on kirjas veini aastakäik 1973 ja selline on Vivino veebisaidil müügil 6927 euroga. Loodetavasti jõi Beyoncé kõik ära, sest iga tilk maksab korraliku summa, vahendab UniLad.

Netirahvas oli ilmselgelt šokeeritud:

«Ta joob maha viis kuud minu üürist.»

«Kui ma maksan veini eest nii palju, võiks see parem olla samast partiist, mille Jeesus valmistas veest Galilea pulmas.»

«Kuidas maitseb 7000-eurone veinipudel? Mu aju ei saa sellest aru.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles