UUS TUTVUS 34-aastane Agne: pidime Kadrioru pargis kokku saama, kuid kohale jõudes...

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Agne oli MeetnFly tegemistega algusest peale kursis — kohe kui ta kuulis, et on tulemas selline platvorm, kus inimesed otsivad püsisuhet, tundis ta, et see on midagi talle, ning jäi huviga ootele.

«Kõik vallalised on vist Tinderi ja teised tuntumad tutvusrakendused ära proovinud ning enamjaolt ikkagi pettunud. Minuga läks samamoodi, sest nendes rakendustes on inimeste tutvumiseesmärgid üpris laialivalguvad. Raiskad sinna rohkem aega, kui asi väärt on,» arvab Agne.

Kodumaise tutvumisrakenduse puhul võlus teda enim see, et kõigil kasutajatel on ühine eesmärk — leida endale kaaslane püsisuhteks. Kasutajaprofiilid on selle võrra põhjalikumad ning näeb kohe ühisosa olemasolu ära. «Oma praeguse elukaaslase profiili vaatasin ikka tükk aega ja jäi kohe täitsa kripeldama, et see tutvus mul veel kinnitamata on. Tegin saatusliku kliki ära ning meie esmane suhtlus oli väga meeldiv — mulle meeldis kõik, mida tema elus oluliseks peab,» jagab naine.

«Tahtsime ruttu kohtuda, et tekkinud tunnetele päriselus kinnitust saada. Otsustasin mängulisemalt läheneda ning andsin mehele kohtumiseks ainult koordinaadid — Kadrioru roosiaia omad. Kohale jõudes oli muidugi miljon emotsiooni, kuna meest polnudki seal ja me ei olnud ka telefoninumbreid vahetanud. Ootasin veel ja ikka ei midagi… Õnneks taipasin teisele poole maja vaadata — seal ta seisiski, lopsakas punane roos peos. Sellest kohtumisest alates jalutasime iga päev kümneid tuhandeid samme, rääkisime ja kõndisime hiliste öötundideni välja. Tema kingitud roos meenutas imelist esmakohtumist veel pikki nädalaid ja ei näidanud grammigi närtsimise märke,» õhkab Agne õnnest.

Agne ja tema väljavalitu kolisid kokku kolm kuud pärast tutvumist, sest see tundus nende jaoks nii õige samm. Õige inimesega lihtsalt ei ole suured sammud hirmutavad.

«Kevadel tähistame kolmandat koosveedetud aastat ja ütlen ausalt, et mingit tüdimust ega rutiini pole tekkinud. Toetame üksteise huvisid ja hobisid, otsime põnevaid projekte, üritusi, koolitusi... Nimekiri on lõpmatu, mida kõike koos õige inimesega teha annab. Näiteks mulle meeldib väga investeerimine — ostsime korteri, mida nüüd koos remondime ja sisustame. Leidsime väga vahva massaažikoolituse, kuhu mõlemad end kirja panime. Käisime koos Teadlaste Ööl igasuguseid põnevaid töötubasid ja laboreid avastamas. Hoiame selliste tegevustega iseenda teadmised, oskused ja suhte värskena.»

Pool aastat pärast tutvumist käis paar kohe ka reisil ära — vana tõde ju, et siis tulevad kõik partneri kitsaskohad välja. «Tuleb tõdeda, et reisile minnes uskusime, et oleme inimestena väga erinevad — nimelt olen mina natuke kinnisem ja tundeline, tema jällegi väga praktiline, ratsionaalne ja avatud. Nautisime reisi ja mängisime üht eri küsimustega kaardimängu. Selle mänguga saime kinnitust, et tegelikult oleme oma mõtteviisilt ja maailmatunnetuselt väga sarnased inimesed.»

Agne on seda meelt, et alati, kui tekib kellegi või millegi osas väga tugev positiivne tunne, tuleks sellest võimalusest kinni haarata. Elu on liiga lühike, et neile asjadele ainult mõelda ja mitte tegutseda, et oma unistustele lähemale jõuda.

Loodame, et Agne lugu inspireerib ka Sind uute inimestega tutvuma — see õige inimene on ka Sinu jaoks olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles