KOHTUASI Kaunitarist vanglaametnik ripsutas kinnipeetavaga tiiba

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy

Naissoost vanglaametnik harrastas kinnipeetavaga salakesi telefoniseksi, kus viimane kutsus teda prouaks. Naine oli kokku saanud ka vahialuse emaga, räägiti kohtus.

26-aastast Ruth Shmylot süüdistatakse viis kuud kestnud sobimatus suhtes kurjategijaga, kes viibis trellide taga Parci vanglas Walesis, kus naine töötas. Vang oli oma telefoninumbri paberilipikul Shmylole edastanud ja pärast seda tegid nad iga päev telefoniseksi. Shmylo mitte ei andnud teada, et vangil on kambris salatelefon, vaid hakkas talle hoopiski helistama.

Prokuröri sõnul suhtlesid nad omavahel nagu teismelised ja vang oli näiteks saatnud Shmylole sünnipäeva puhul sõnumi, milles kutsus teda printsessitüdrukuks. «Sobimatut suhet näitavad kinnipeetava kõnede salvestised preili Shmylole pärast seda, kui vang oli läinud Parci vanglast HMP Manchesteri. Tema ja preili Shmylo kõnesalvestised on ajast, mil Shmylo enam Parci vanglas ei töötanud. Siiski võib nende vestluste toonist kindlalt järeldada, et naisel oli temaga Parci vanglas viibimise ajal sobimatu suhe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles