Ema naiivsuse tõttu sattus tütar tööle stripiklubisse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Kergeusklik ema soovitas oma tütrel tantsijana tööle minna, kuid oleks ta vaid teadnud, mis edasi hakkab toimuma, poleks ta seda kuulutust ilmselt pikemalt lugenud. Või siiski? 

37-aastane Uus-Meremaal elav Beth Bennett surus jala täiskasvanute meelelahutusmaailma ukse vahele 20-aastaselt. Sel ajal õppis ta Daily Stari sõnul ülikoolis ja esines samal ajal erinevates muusikasaadetes. Ühel päeval leidis ema ajalehest töökuulutuse. Ta ütles Bennettile, et asutus vajab tantsijaid ja registreeris tütre intervjuule. «Otsustasin, et see on hea mõte ja helistasin neile. Selgus, et tegu on Stiletoga, ainus striptiisiklubi minu kodulinnas,» meenutab naine.

Hiljem otsustas ta täiskasvanute klubi oma silmaga üle vaadata ja läks sinna sõpradega meelt lahutama. Bennett tunnistab, et talle ei meeldinud, kuidas stripparid tantsisid. Veelgi enam, ta otsustas, et oskaks seda tööd paremini teha, mistõttu otsustas ta seal stripparina tööle asuda. Nii aitas ema tütrel kogemata saada erootiliste tantsude esitajaks ja mõjutas tema edasist elu ning professionaalset karjääri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles