TÄIELIK SALAELU Mees avastas pärast naise surma, et nende abielus oli peaaegu kõik valesti

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Loo avafoto on illustratiivne.
Loo avafoto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

USA kirjanik Blake Butler kaotas oma naise ja sai sügava leina ajal teada, et abikaasa elas alatut kaksikelu.

Lugu ilmus esmakordselt 2023. aasta detsembris, kuid lugejate suure huvi tõttu taasavaldame selle uuesti. 

44-aastane Blake Butler abiellus 2017. aastal Ameerika luuletaja ja ülikooli õppejõu Molly Brodakiga. Butler teadis naise raskest lapsepõlvest. Brodaki isa röövis panku ja istus korduvalt vanglas, tema ema põdes bipolaarset häiret ja Molly oli lapsena sageli järelevalveta. Luuletaja ise tunnistas, et ellujäämiseks varastas ta poodidest toitu, kirjutas New York Post

Kuid alles pärast seda, kui Butler oma naise kaotas, sai ta naise elust ebameeldivamaid üksikasju teada.

Brodak suri 8. märtsil 2020. 39-aastaselt ei jaksanud ta enam oma muredega toime tulla ja võttis endalt elu. Butler oli šokeeritud ja masenduses ega saanud aru, miks tema naine midagi sellist pidi tegema. «Ma teadsin, et ta on depressioonis, aga kuidas ta suutis elust ja meie armastusest loobuda?» Mees ei osanud ette kujutada, miks ta naine nii traagilise otsuse tegi, ta ei osanud tema käitumises ennetavalt ühtegi suitsiidile viitavat märki näha. 

Valede ilmsikstulek leevendas leina 

Pärast naise kaotamist leinas Butler pikka aega, kuni sai teada, et naine oli talle valetanud ja varjanud suurt osa oma elust. Mees sai teada, et Brodak oli temaga kohtingutel käima hakates abielus, oli heroiini pruukinud alates 12. eluaastast ning teda oli korduvalt seksuaalselt kuritarvitatud. Lisaks leidis kirjanik tõendeid Brodaki arvukate petmiste kohta. Ta leidis oma abikaasaa telefonist palju fotosid ja videoid, mis seda kõige otsesemal moel tõendasid. «Kui ma tema valedest teada sain, tundsin end veidi paremini,» tunnistab Butler.

Tänaseks on mees uuesti abiellunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles