Jennifer Lawrence vastab kuulujuttudele, et ta on noa all käinud

Copy
Jennifer Lawrence novembris.
Jennifer Lawrence novembris. Foto: MPI99 / Capital Pictures / Scanpix

Jennifer Lawrence vastab kuulujuttudele, et ta on käinud iluopil, ja vastus võib mõnda fänni šokeerida. On möödunud üle kümne aasta sellest, kui näitleja astus «Näljamängude» esimeses osas Katniss Everdeeni rolli. Praegu 33-aastane Jennifer oli siis vaid 21-aastane.

Pärast triloogiat on staar mänginud mitmes linateoses, näiteks filmides «Red Sparrow», «Don’t Look Up» ja «No Hard Feelings». Kuid J-Law fännid on staari viimase paari aasta jooksul muutunud näostruktuuri usinalt kommenteerinud. Pärast hiljutist Pariisi moenädalat küsisid paljud sotsiaalmeedias, kas staar on noa all käinud, kirjutab Tyla.

Värskes intervjuus Kylie Jenneriga lükkas Jennifer kuulujutud ümber. «See on uskumatu, mida meik suudab, sest ma töötan koos Hung Vanngoga, kes joonistab huuled suuremaks. Ja ma kutsun teda ilukirurgiks, sest viimased kuud, mil olen temaga töötanud, on kõik veendunud, et ma käisin silmaoperatsioonil. Ma olen nagu: «Ma ei käinud silmaoperatsioonil. Ma meigin ennast.»»

Ta lisas: «Ma kasvasin suureks. Lapsekaal kadus ja mu nägu muutus, kuna ma vananen. Kõik arvasid, et ma käisin ninalõikusel, ja mina ütlesin: «Mul on täpselt sama nina. Mu põsed muutusid väiksemaks. Aitäh, et te sellele tähelepanu juhtisite.»»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles