PETTUMUS 84-aastane mees leidis oma tüdruksõbra torumehega voodist

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

84-aastase mehe süda murdus, kui ta avastas oma tüdruksõbra sängist koos meistrimehega, kelle ta ise oli palganud. Charles Sarno maksis mehele, et too tüdruksõbra maja korda teeks, et naine saaks selle välja üürida. Charles eeldas, et mees töötab torustiku kallal ja tal oli õigus, kuid paraku polnud see maja torustik.

Charles tuli ühel päeval naise koju ja sattus peale südantlõhestavale stseenile, mida ta kirjeldas «nagu nuga südamesse». «Auto oli pargitud maja taha, nii et seda polnud näha. Uks oli lahti, astusin sisse ja mõtlesin, et äkki nad teevad torutöid ja leidsin nad voodist. Ta oli selle tüübiga, kellele ma maksan, et ta maja korda teeks. See tappis mu. See oli nagu nuga oleks mu südame pooleks lõiganud. Mul oli nii valus. Me pidime järgmisel kuul abielluma.»

Seepeale otsustas Charlesi lapselaps, 28-aastane Anisa Kistler, et otsib talle uue tüdruksõbra. «Ütlesin talle, et aitan tal leida kena daami. Tegin seda, sest olin olukorra pärast endast väljas. Ta süda oli katki ja ta oli seetõttu väga kurb. Seetõttu otsisin kedagi, sest on palju toredaid naisi. Sa ei ole liiga vana ja sa võid ikkagi leida kellegi, kes tahab sinuga koos olla, ja te saate mõlemad armastada üksteist. Pead lihtsalt otsima õiget tüüpi inimest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles