USKUMATULT VÕLUV See igivana trikk muudab sujuva flirtimise imelihtsaks

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Salakaval flirtimine võib olla paljudele vallalistele üsna lõbus tegevus, kuid tagasihoidlikumate inimeste jaoks on enda silmarõõmu tähelepanu püüdmine paras väljakutse. Nüüd ei pea aga enam muret tundma, sest sotsiaalmeedias tutvustatakse üht vana, kuid lollikindlat nippi, kuidas edukalt kurameerida.

Sotsiaalmeedias, peamiselt TikTokis, kogub suurt tähelepanu trikk, mida nimetatakse «kolmnurga meetodiks» ning mida praktiseerides on võimalik üsna märkamatult inimesi võluda.

Suhete teemal videoid positatava TikToki kasutaja The Feminine Fatale õpetuse kohaselt pole nipp sugugi keeruline ning seksika strateegia kasutamiseks pead vaid partnerile silma vaatama. Selleks, et silmarõõm täielikult sinu lummusesse langeks, loo potentsiaalse kaaslasega silmside ning vaata tema silmadesse maksimaalselt kolm sekundit. Seejärel vaata ilma pead liigutamata, vaid sekundiks, tema huuli. Lõpetuseks liigu huultelt tagasi silmadele ning vaata vestluskaaslase paremasse silma ja siis ka vasakusse. Sel viisil silmadega liikudes moodustub kolmnurk ning seda peetakse üheks kõige võimsamaks võrgutamise meetodiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles