NAPP PÄÄSEMINE Juuksed mustaks värvinud naine oleks peaaegu surnud

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
@lauraa_aura Replying to @illy099 since you all loved the entertainment #fyp #foryou #allergy #hairdyechallenge #allergycheck #part3 #pourtoi ♬ Funny - Gold-Tiger

Inglismaalt pärit Laura Velaye läbis pärast juuksuriskäiku totaalse muutuse, kuid hoopis teisiti, kui soovinud oleks. Noore naise pea paisus, sest tal tekkis allergiline reaktsioon juuksevärvile. Vaimsete armidega tegeleb ta siiani.

Toona 18-aastane Velaye külastas Prantsusmaal sugulasi, kui talle äkitsi tuli idee, et võiks koju Inglismaale Nottinghami minna uue soenguga. Mõeldud, tehtud. Järgmisel päeval pärast salongiskäiku läks ta koju, kuid tundis end lennukis kui tules. «Kõigil teistel oli külm, aga mina higistasin. See oli alles algus. Järgmisel hommikul ärkasin mädast läbiimbunud padjal, see oli vastik,» rääkis ta. Tema peanahal olid villid, mistõttu läks ta arstile. Sümptomite vähendamiseks kästi tal võtta antihistamiine.

«Minu seisund ei muutunud paremaks; tegelikult läks see palju hullemaks. Mul olid kaelal laigud ja nägu oli paistes,» rääkis Velaye. «Läksin uuesti arstile ja mulle öeldi, et minu heaks ei saa midagi teha.» Sel hetkel ei meenutanud Velaye enam iseennast, sest tema pea oli täiesti paistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles