ALASTI TRENNIS Naise riietus pani ta jõusaalis piinlikkusse olukorda: ma ei ole paljas!

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tihti pole jõusaali minemine ja seal kurnava treeningu tegemine kõige toredam mõte, kuid enda keha eest hoolitsemise nimel on valmis paljud selle raske teekonna ette võtma. Üks võimalus endale trenni tegemine mõnusamaks muuta, on kanda ilusaid trenniriideid, mis lisavad selga pannes palju enesekindlust.

Üks jõusaali läinud naine arvas samuti, et tema stiilsed riided muudavad trenni tegemise tunduvalt nauditavamaks, kuid sai pärast endast filmitud video nägemist aru, et tegi pükse valides väga vale otsuse, kirjutab The Sun.

Naine nimega Hani nautis oma treeningut ning otsustas seda ka telefoniga filmida, et seda hiljem sotsiaalmeedias oma jälgijatega jagada. Treeningsaalis raskusi tõstes kandis naine värvilisi retuuse ning enda arvates nägi ta üsna hea välja, kuid pärast videot tagasi vaadates märkas naine, et tema beezid retuusid jätavad mulje nagu tal polekski pükse jalas. Täielikult treeningule keskendunud naine näitas oma toonuses figuuri, kuid silma jäid pigem tema retuusid kui lihaselised jalad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles