VAU! 60-aastane Demi Moore näitas vapustavat keha (1)

Copy
Foto: Jeffrey Meyer/MPI/Capital Pictures/Scanpix

60-aastane näitleja Demi Moore näitas imeväikestes mustades bikiinides Colorado jõe ääres parvetades seksikat keha. Ta jagas Instagramis pildiseeriat, kus ta seikles looduses.

Moore avaldas postituse allkirjas, et tal oli septembris võimalus rännata läbi suure kanjoni Colorado jõel koos paljude ilusate hingedega. Esimesel fotol demonstreerib Moore oma kadestusväärselt vormis keha mustades nappides bikiinides, seistes kose all, käed üleval ja silmad kinni. Samu bikiine kannab ta ka teistel piltidel, mil poseerib kaasreisijatega grupipildil, veel ühe kose all ja rõõmsameelses videos. Teistel piltidel on ta valinud sportlikud rõivad, mis matkates on ilmselgelt mõistlik valik.

«Me naersime, nutsime ja lõime eluaegsed sidemeid, mida hoian igavesti oma südames,» lisas Moore. «Ma ei suuda kunagi päriselt kirjeldada neid paljusid viise, kuidas hiljutine loodusesse sukeldumine on mind mõjutanud. Seistes Colorado jõe kaldal, kui me kõik tajusime selle suurejoonelisust ja ilu, meenus mulle tungiv vajadus säilitada ja kaitsta seda elutähtsat eluliini.» Moore kutsus oma jälgijaid üles olema see muutus, mida me tahame näha.

Fänne lummasid nii tema bikiinid kui ka tähendusrikas reis:

«Uskumatu Demi, mis on sinu saladus, et püsid nii noor ja ilus?»

«Ja selline, daamid ja härrad, näeb välja 60-aastane. Hullumeelne.»

«Sa lähed vanusega aina paremaks.»

«Demi näeb hämmastav välja! Olen õnnelik, kui ma tema vanuses ka sama hea välja näen.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles