KUIDAS TA SEDA TEEB? Naine teenib iga kuu ootamatul viisil 10 000 eurot

Copy
@fenellascornerr

♬ original sound - fenella fox

Üks OnlyFansi modell paljastas, kuidas ta rehitseb igal kuul ligi 10 000 eurot kokku. Selles ta vaid välgutab oma loomulikke karvu kaenla all. 30-aastane Fenella Fox ütles, et on sellest ajast peale, kui ta umbes kuus aastat tagasi oma kehakarvu sotsiaalmeedias pildistama hakkas, teeninud kokku pea 500 000 eurot.

Fenella selgitas, et tol ajal kui tema oma karjääriga alustas, polnud palju modelle, kes oma kehakarvu demonstreerisid. Ta otsustas, et laseb kehal teha loomulikke asju, sest tal sai lihtsalt naiste ilustandarditest internetis nii kõrini. «Ma lõpetasin meigi kandmise, juuste sättimise ja raseerimise,» ütles ta.

Hoolimata Fenella enesekindlusest, on ta modellikarjäär aastate jooksul esitanud mõningaid murettekitavaid väljakutseid. Lisaks netikiusule ajasid kaks meest ta päriselus nurka. «Ühel mehel oli saanud kinnisideeks mind vägistada, piinata ja tappa,» meenutas ta. «Kohutav. Kogesin ka selle aasta jaanuaris jälitamist ühe mehe poolt ning saan ühelt teiselt mehelt regulaarselt pikki esseesid e-maili teel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles