VEIDER ISU Beebipuudrit vitsutav naine eelistab seda päristoidule (1)

Copy
@drekaaam How you mad at me cause i love eating baby powder lol #fy #fyp #babypowder #foodie ♬ original sound - Dreka martin

27-aastasel Dreka Martinonil on ebatavaline harjumus süüa beebipuudrit – tal kulub iga päev terve pudelitäis. Ta hakkas Johnson'si beebipuudrit sööma umbes kümme aastat tagasi ja tõdes, et kui ta peaks valima selle ja päristoidu vahel, siis ta otsustaks beebipuudri kasuks.

Kõige kauem suutis ta beebipuudrist hoiduda, kui ta ootas oma poega Faizi, kes on nüüd kolmeaastane. Kuid nüüd sööb ta päevas ühe 623-grammise pudeli Johnson'si beebipuudrit aaloe ja E-vitamiiniga. Sel aastal on tal kulunud sellele raha ligi 3800 eurot.

Dreka väidab, et tal pole kunagi esinenud tervise- ega seedeprobleeme, kuid Johnson’s on soovitanud, et nende beebipuudrit ei tohiks süüa, vaid kasutada vaid nahal. «Mulle meeldib süüa beebipuudrit. See maitseb täpselt nii, nagu see lõhnab,» kirjeldas Dreka. «Ma söön seda, et eluga toime tulla. See tekitab minus hea tunde ja teeb mind õnnelikuks. See on sõltuvus, mida ma üritan peatada, aga lihtsalt ei suuda. Kui ma sellele mõtlen, hakkab mul suu vett jooksma. See on jõudnud sinnamaani, et söön beebipuudrit ega hooli isegi päristoidust. Kui mul oleks valida päristoidu ja beebipuudri söömise vahel, valiksin beebipuudri. Ma kulutaksin sellele oma viimase dollari, sest mul on seda nii väga vaja.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles