FILMINÄITLEJA Ruben Tolk: Taevaskojas on nii ilus, nagu Ameerika loodus oleks Eestis (2)

Krister Kivi
, ajakirjanik
Copy
Noor näitleja Ruben Tolk räägib, et varem ei huvitanud teda see, et on eestlane. Kõik muutus, kui ta hakkas uurima Eesti ajalugu ja mütoloogiat – pärast seda sai talle selgeks, et eestlased pole nagu muud eurooplased.
Noor näitleja Ruben Tolk räägib, et varem ei huvitanud teda see, et on eestlane. Kõik muutus, kui ta hakkas uurima Eesti ajalugu ja mütoloogiat – pärast seda sai talle selgeks, et eestlased pole nagu muud eurooplased. Foto: Sander Ilvest

Veel mõni aeg tagasi pidas noor näitleja Ruben Tolk (15) eesti keelt nii mõttetuks, et eelistas sõpradega suhelda inglise keeles. Siis toimus aga muutus.

Ma ei ole uut koguperekomöödiat «Tähtsad ninad» näinud, küll aga lühikokkuvõtet. Kaks murdeealist poissi ehk Oliver (Ruben Tolk) ja Sass (Robert Alexander Peets) tulevad selles geniaalsele äriideele, mille eesmärgiks on mõistagi aidata pere välja kitsikusest, mis on ähvardavalt silmapiirile kerkinud.

Kas kõik su eakaaslased tahavad teenida palju raha, küsin noorelt näitlejalt Ruben Tolgilt, kui restoranis Kivi Paber Käärid maha istunud oleme ja Ruben apteekri hoolikusega oma latte’le suhkrut raputama hakkab. «Ma olen ise öelnud, et teen näitlemist ainult raha ja toidu pärast,» vastab ta, «aga tegelikult see materialism on meie ühiskonnas väga levinud küll.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles