FOTOD 59-aastane Scooteri laulja kihlus oma verinoore kallimaga

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Scooteri laulja H.P. Baxxter.
Scooteri laulja H.P. Baxxter. Foto: imago / STAR-MEDIA / SCANPIX

Alles maikuus sai kultusliku 90ndate tehnobändi Scooteri laulja H. P. Baxxter endale uue tüdruksõbra ja nüüd on mees valmis kaunitari altari ette viima. 

Muusiku kallim on 22-aastane üliõpilane nimega Sara, kellega ta on suhtes olnud umbes kuus kuud. Baxxteri sõnul oli tegemist armastusega esimesest silmapilgust ning tema ja noore daami vahel tekkis kohe säde. Laulja ei näinud mõtet edasiste sammudega pikalt venitada.

Laulja võttis ühele romantilisele reisile kaasa sõrmuse, mille ta oli Hamburgis, kus koos oma kallimaga elab, ette ostnud.

Staari, õige nimega Hans Peter Geerdes, sõnul ei tahtnud ta ettepanekut liialt üle korraldada – seetõttu ootas ta kannatlikult, kuni tundis oma südames, et aeg on käes. Lõpuks juhtus see Šotimaal reisil olles. Armastajapaar avastas riigi mägist osa, sõites ringi vanaaegse Rolls-Royce'iga.

«Olime Fort Williamsi merekaldal vaid meie kahekesi, see oli ideaalne hetk,» tunnistas Scooteri laulja Saksa ajakirjandusele.

Hans Peterile on see kolmas abielu ja ta on kindel, et see jääb viimaseks. Enne aga tuleb vähemalt pulmad ära oodata – armastajad pole seda veel planeerima hakanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles