Katrin Kuldma tähistab 30. tegutsemisaastat suurejoonelise moeetendusega

Copy
Foto: Amanjeda by Katrin Kuldma

AMANJEDA by Katrin Kuldma moemaja sügiskollektsioon esitleb meestele ja naistele loodud meisterlikku rätsepatööd, nauditavaid igapäevarõivaid teksastest tuulekindlate jopedeni, luksuslikke mantleid ja meeliülendavalt glamuurseid komplekte elu pidulikeks hetkedeks.

Uus kollektsioon on valminud 100 protsenti slow fashion (aeglane mood – toim) põhimõtetel – vaid parimatest looduslikest materjalidest on valmistatud kõrge kvaliteediga kantavad ja nauditavad mudelid.

Katrin Kuldma on loonud unikaalse käekirjaga disainerbrändi, kasutades tippkvaliteediga kangaid ja ammutades inspiratsiooni Eesti rahvuslikest tikandimustritest. Tema loomingule on omane omanäoline peenetundeline glamuur ja luksus, mida on lihtne ja mugav kanda. Suur osa kollektsioonist on valmistatud kuulsa Biella villavabriku Loro Piana looduslikest villa- ja kašmiirkangastest. Amanjeda by Katrin Kuldma moemaja ja Loro Piana koostöö on kestnud enam kui 15 aastat. Moeetendusejärgsel päeval on moemajal külas Loro Piana villavabriku esindajad, kes tutvustavad uusi kollektsioone VIP-klientidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles