Põhjus, miks Dolly Partonit mitte kunagi meigita ei näe

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Dolly Partonit ilma meigita avalikkuses ei näe ja ta kavatseb seda joont hoida edaspidigi. Hiljutises intervjuus naljatas kantrilaulja, et ainus põhjus, miks ta end meikimata võiks jätta, on surm.

«Sel juhul näete mind kanderaamil,» ütles ta, enne kui lisas, et võib-olla ka hädaolukord, nagu tema abikaasa haigestumine, võiks sundida teda meigita olema. Siiski kinnitas ta, et politsei ei saaks temast kunagi halba pilti. «Ma teen ennast veidi korda enne õue minemist, välja arvatud siis, kui on tegemist absoluutse hädaolukorraga, ja see peaks olema päris tõsine. Ma teeksin seda siis, aga see oleks ainus viis,» rääkis ta. Parton on varem rääkinud, et ta isegi magab meigiga juhuks, kui ta peaks keset ööd kodust lahkuma.

Partoni lõbusad kommentaarid võivad tunduda rumalad, kuid meik on inimese jaoks isiklik. Nädal varem tõmbas Pariisi moenädalal tähelepanu teine nostalgiline ikoon, Pamela Anderson, kui ta istus moeetendusel esireas ilma meigita. Staar, keda on pikka aega välimuse tõttu jälgitud ja seksualiseeritud, tegi avalduse enese aktsepteerimise ja ilu omaksvõtmise kohta enda tingimustel. «Tunnen kergendust; lihtsalt raskus mu õlgadelt on langenud. Ja tegelikult meeldib see mulle rohkem – ma riietun praegu enda, mitte kõigi teiste jaoks,» rääkis ta.

LOE KA: TUNDMATUSENI MUUTUNUD 〉 Pariisis pidutsenud Pamela Andersoni on raske ära tunda

Spektri teises otsas teeb Parton sama. Tema jaoks paneb pidev meik – jah, isegi uneajal – end tundma nagu ta ise. Ta on alati olnud kirglik meigiarmastaja ja mõistnud selle tähtsust enda jaoks varakult. Samas intervjuus ajakirjale jagas ta, et enne, kui ta sai endale ilutooteid lubada, kasutas ta oma meigi tegemiseks marju ja muud taolist, sealhulgas kulmude joonistamiseks hambatikke, vahendab PopSugar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles