Populaarse 90ndate lastesaate «Teletupsude» päike ootab beebit (1)

Naine
Copy
Foto: imago/Camera4/Jim/Scanpix

Ta oli iga «Teletupsude» osa alguses naerev beebi päikese sees. Ta naeris ja naeratas Tinky Winkyle, Dipsyle, Laa-Laale ja Po’le, kui üle põllu tõusis, muutes kõigil enesetunde paremaks. Kaasa arvatud neil väikestel fännidel, kes vaatasid «Teletupsusid», kui see esimest korda 1997. aastal ilmus, kuni see lõppes aastal 2001. Nüüd ootab sama beebi oma beebit.

Jess Smith avaldas hiljuti Instagramis, et ootab oma esimest last kallima Ricky Lathamiga. Smith on praegu varastes 20ndates. Teisipäeval jagas Smith Instagramis sonogrammifotot allkirjaga «Kui kahest saab kolm».

Smith hoidis oma päikesebeebi identiteeti saladuses kuni hilise teismeeani, mil tema sõbrad julgustasid teda 2014. aastal üles astuma, kui teised inimesed olid väitnud, et hoopis nemad olid beebi.

Tinky-Winky, Laa-Laa, Dipsy ja Po
Tinky-Winky, Laa-Laa, Dipsy ja Po Foto: Charles Sykes/Invision/AP/Scanpix

«Kui olin umbes üheksakuune, viis mu ema mind kohalikku haiglasse rutiinsele kontrollile,» tegi ta 2021. aastal sotsiaalmeedias oma suure paljastuse. «Sealse ämmaemandaga oli võtnud ühendust kohalik produktsioonifirma, kes otsis naerusuist beebit ja ämmaemand küsis, kas minu nime võiks esitada.»

Sellest ajast alates oli päiksebeebi elu päris põnev. «Olen käinud mitmel esilinastusel. Õpetanud uue sarja linastusel lasterühmale tantsu. Kohanud hulga kuulsusi. Ilmunud paljudel salvestistel. Viidud Saksamaale telesaatesse. Ja palju, palju asju veel,» jagas ta.

Ja nüüd saab temast ema. Smith ei jaganud Instagramis üksikasju oma lapse sünnikuupäeva ega soo kohta, kuid ühte asja teame kindlalt. Tema laps saab olema väga päikseline.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles