Kasvanud üles võimsate mägedega ümbritsetud pisikeses Põhja-Itaalia linnakeses Recoaro Terme, unistas Filippo väikesest saati sellest, mis on mägede taga. Kuni ühel päeval jõudis ta otsapidi Eestisse, tema jaoks täiesti tundmatule maale. Mis teda siia tõi? Ikka armastus. Nüüd on muusikuna tegutsev Filippo Pozza elanud siin juba seitse aastat. Ta annab hulganisti kontserte, mängib pinksi ja trotsib südikalt Eesti muutlikku ilma.

«Tead, ma ei ole klassikaline itaallane. Mulle ei paku jalgpall, mood ja toit niivõrd huvi,» teatab 28-aastane Filippo. «Mu lemmiktoit on näiteks burgerid, oskan sulle soovitada kõiki Tallinna parimaid burgerikohti!» ütleb ta suure elevusega. Praegu ei söö me aga burgereid, meie ees on isuäratav burrata tomatitega, pasta arrabiata ja pitsa. Filippo silmad lähevad särama, justkui oleks ta tagasi kodumaal. «Asi, mida ma Itaalia puhul igatsen, on toit. Vanaema tehtud toit — pasta Bolognese kastmes ja lasanje... Ära saa valesti aru, Eestis osatakse ka väga hästi süüa teha, aga neid vanaema toite ei ületa miski!»

Loe edasi Filippo elust Eestis ja Itaalias, tema muusikuteest ning eesti ja itaalia naiste erinevusest. 

Šarmikas Filippo Pozza astub üles populaarsel üritusel Vapiano Ladies Night, mis toimub 11. oktoobril kell 19 Tartus. Filippo Pozza esitab nii pophitte kui ka edetabeleid vallutanud ballaade. Kihvtil naistekal saab nautida head sööki ja mõnusat seltskonda. Üritusel on ka üllatusi täis kingikott.

Kommentaarid (1)
Copy