Lahkunud kuninganna tegi Meghan Markle'ile enneolematu pakkumise, et teha teda kuninglikus perekonnas õnnelikuks

Christin Krass
, ajakirjanik
Copy
Juuni 14, 2018. Suurbritannia kuninganna Elizabeth II ja Meghan, Sussexi hertsoginna Haltonis, Cheshire'is.
Juuni 14, 2018. Suurbritannia kuninganna Elizabeth II ja Meghan, Sussexi hertsoginna Haltonis, Cheshire'is. Foto: JIM CLARKE / AFP

Meghan Markle jõudis veeta lühikest aega Suurbritannia kuninganna Elizabeth II seltsis enne, kui otsustasid Prints Harryga kuninglikust perekonnast lahkuda. Selle aja jooksul leidis kuninganna siiski aega pidada maha olulisi vestlusi oma lapselapse abikaasaga.

Kui lahkunud kuninganna Elizabeth II esimest korda oma pojapoja uue tüdruksõbraga kohtus, teadis ta, et Meghan Markle on väga eriline inimene — edukas näitlejanna ja heategevusega tegelev naine. Räägitakse, et kuninganna teadis väga hästi, et Meghani kohalolek võib kuninglikule perekonnale kasu tuua.

Paul Burrell, printsess Diana endine ülemteener, väidab, et kuninganna tegi isegi Meghanile enneolematu pakkumise, et tal oleks õnnelik ja tore elu uues perekonnas. Mirrorile antud intervjuus ütles Burrell: «Kuninganna oli Meghani vastu väga lahke ja hooliv. Ta ütles isegi Meghanile: «Võite jätkata näitlemisega, kui soovite. Jätkake oma karjääri.»»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles