PANE TÄHELE Märgid, et kallim kavatseb peagi su kätt paluda

Copy
Foto: Shutterstock

Pole saladus, et abieluettepaneku tegemine on igaühe jaoks närvesööv ülesanne ja selle korraldamine võib palju aega võtta. Kui sa arvad, et su kallim valmistub abieluettepanekut tegema, pane tähele allpool kirjas olevaid märke.

Viis märki, et su kallim plaanib sulle abieluettepanekut teha

1. Ta räägib pidevalt tulevikust

Kui su kallim soovib sulle abieluettepanekut teha, tahab ta teie suhtest rääkida ja küsida selle kohta, kus sa end tulevikus näed. Ta võib uurida teemasid, nagu laste saamine, maja ostmine ja karjäärivõimalused. Tõenäoliselt soovib ta neid asju arutada, sest ta tahab olla kindel, et sa oled suhtele pühendunud.

2. Ta tundub alati ärev

Kavandamine on üks närvesöövamaid hetki, nii et tema ärev olek on mõistetav. On tõenäoline, et ta ütleb sulle pidevalt, kui väga ta sind armastab ja kui väärtuslik sa tema elus oled, isegi rohkem kui tavaliselt. Selles etapis on ta väga haavatav, nii et hoolitse selle eest, et ta teaks, kui palju sinagi temast hoolid.

3. Ta hoolitseb oma välimuse eest rohkem

Kui ta ostab uusi riideid, uue habemeajamiskomplekti ja muid tooteid, soovib ta näidata, et ta pingutab suhte nimel nüüd sama palju kui algul.

4. Ta plaanib kallist reisi

On tavaline, et mehed teevad naisele puhkusel abieluettepaneku. Nii et kui ta hakkab rääkima reisist luksuslikku kohta, võib ta valmistuda maagiliseks hetkeks.

5. Ta hoolib rahast rohkem

Pulmad on kallid, kihlasõrmused samuti. Kui märkad, et kallim säästab rohkem, võib ta valmistuda sõrmust ostma, kirjutab YourTango.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles