Ülekaaluline naine: inimesed vihkavad mind, sest ma olen enesekindel

Copy

Öeldakse, et seksikuse saladus on enesekindlus – ja XXL suurust kandev modell tõestab, et see on tõsi. Kanadast Torontost pärit Olivia Messina on tänu oma positiivsele ellustuhtumisele kogunud Instagramis üle 350 000 jälgija. Ta armastab eksponeerida oma H-korviga rindu seksikates rõivastes.

Hiljuti postitatud pildile, kus ta kannab ilusat roosat komplekti, kirjutas ta alla: «Inimesed vihastavad, kui näevad enesekindlat paksu tüdrukut. Las nad vihastavad. Keskenduge lihtsalt iseendaks olemisele.»

27-aastane Olivia on paljastanud väljaandes Daily Star, et ta ei lase kunagi inimeste negatiivsetel kommentaaridel takistada end kandmast seda, mida ta tahab. Ja selle aasta alguses tunnistas Olivia, et talle meeldib näidata oma 44H suuruses rinda. Olenemata sellest, kas ta tõmbab selga napi topi või paljastavad bikiinid, on ta õppinud oma keha armastama ja aitab teisigi sel teel. «Minu enesekindla sära saladus on vesi, hea nahahooldus, süsivesikud ja ükskõikselt positiivne suhtumine,» avaldas ta.

«Mulle meeldib kanda kleite, mis embavad mu kumerusi ja demonstreerivad minu suurimat varandust, milleks on minu arvates mu 44H suuruses rinnad ja pikad vormikad jalad. Kunagi vihkasin teksaste kandmist, aga nüüd meeldib mulle kanda neid nabapluusiga. Ja ujumisriiete jaoks on bikiinid!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles