MIDA NÄED SINA? Pilt, mis ütleb, kas oled rohkem keskendunud armastusele või tööle

Christin Krass
, ajakirjanik
Copy
Optiline illusioon
Optiline illusioon Foto: Shutterstock

Internetis levib viraalne pilt illusioonist, mis väidetavalt ütleb, kas te olete praegusel ajal rohkem keskendunud armastusele või tööasjadele. 

Psühholoogid on täheldanud, et illusioonid aitavad lahti mõtestada inimeste hingelist seisundit. Tihti on illusioonide analüüsimine see, mis näitab, mida inimese alateadvus kõige pealt märkab või millest mõtleb. Kui heidate pilgu pildile, loote kõigepealt oma alateadvuses tähenduse sellele, ilma, et jõuaksite ratsionaalse mõistusega seda analüüsima.

Seega, mida näete pilti vaadates esimesena? Kas naise huultega külgprofiili või hoopis kukke? 

Vaata pilti siit! 

Kui nägite kukke esimesena, tähendab see, et te ei otsi hetkel armastust, vaid olete eelkõige keskendunud edu saavutamisele. Teile meeldib õppida ning arendada ennast uutel teemadel. Kasuks võib tulla endale mentori või eeskuju otsimisel, kes juhendaks teid teie eesmärkide saavutamisel.

Kui aga nägite esimesena naiseprofiili, siis tähendab see, et olete pigem häbelik ja üsna vaikne, aga südames tõeline romantik, kes unistab päevast, mil langete kirglikult oma kallima embusesse. Olete alandlik ja teile meeldib hoida omaette – seepärast võib teil olla raskusi armastuse leidmisega, kuna te ei tunne end nii mugavalt uutes kohtades ning raskusi tuleb ette ka enda avamisel kellegagi. Samuti saab öelda, et teile meeldib rutiin ning korrapärasus. 

Allikas: Mirror UK

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles