VALLATUD KURVID Esimene agentuur avas Eestis pluss-suuruses modellide osakonna

Naine
Copy
Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Täna on suur rõõm teatada, et Agency Icon on avanud Eestis esimese pluss-suurus modellide osakonna Curve, mille fookuses on loomuliku ilu mitmekesisus.

Curve osakonna modellid on naiselike kurvidega, säravad, naturaalsed kaunitarid, kes tunnevad end oma kehas hästi ning kelle puusaümbermõõt ületab 100 cm, eirates nii moemaailma pigem igapäevaseid piirnorme.

Foto: Agency Icon

Curve osakonna loomine sai alguse klientide huvist pluss-suuruses modellide vastu ning soovist pakkuda rohkem võimalusi naistele, kelle keha ei vasta tavapärastele moe standarditele. 

Foto: Agency Icon

«Agentuurina on meil hea meel näha, et moemaailm on tasapisi muutumas, pakkudes vaheldusrikkust nii kehatüüpide, nahavärvi, päritolu kui ka sooneutraalsuse osas. Igapäevaste castingute kaudu kohtame palju andekaid inimesi ning Curve osakonna kaudu saame avada kaunitele naistele, ja miks mitte ka tulevikus meestele, uusi uksi moemaailmas läbilöömiseks,» ütleb Agency Iconi modelliosakonna mänedžer Mari Kitsing.

Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Curve osakond on pidevas täiendamises ning huvilistel on võimalus endast märku anda täites kodulehel ankeedi.

Agency Icon on enam kui kümme aastat tegutsenud castingu-, talendi- ja modelliagentuur, mille kontorid asuvad nii Tallinnas kui ka Helsingis. Agency Iconi modellid on kõndinud moebrändidele Dior, Prada, Giorgio Armani, Philipp Plein, Gucci, Mulberry jt. Nad on olnud Vagabondi, Dolce Gabbana, Tod'si, Moncleri, Gil Sandersi kampaaniates ning figureerinud ajakirjades Elle, Vogue, L'Officiel, Marie Claire. Agency Iconi castingu osakond on teinud castinguid kampaaniatele nagu Mercedes Benz, Honda, Sony, Nivea, Coca-Cola jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles