GALERII Apollo naistekas meelitas saalitäie rahvast kirge ja armastust nautima

Copy

Apollo naistekas andis sügisele avapaugu koos populaarse filmiseeria viimase osaga «Pärast kõike». Vaata galeriist, kes kogunesid seda armastust, seksi ja kirge täis filmiseeria lõpplahendust vaatama!

Nagu Apollo naistekale tavaks – see pole lihtsalt hea filmi vaatamine parimas seltskonnas, see on ka pidu koos rikkalike üllatuste ja kingitustega!

«Saal oli naisterahvaid täis, kes kõik olid tulnud natuke romantikat otsima kolmapäeva õhtusse. Ei ühtegi meest! Vähemalt ei jäänud mulle silma,» muljetas 24-aastane Juta. «Enne filmi algust korraldati vahva loosimäng, kus oli võimalik võita erinevaid auhindu. Paistab, et kuuendal real oli õnnepäev, sest just sealt pärines suurem osa võitjatest.»

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik.

Õhtut juhtis ja auhindu loosis hurmav Kristina Herodes, kes on Postimehe teemaveebide juht
Õhtut juhtis ja auhindu loosis hurmav Kristina Herodes, kes on Postimehe teemaveebide juht Foto: Konstantin Sednev

Kui sel korral naistekale ei jõudnud, siis filmi saab näha ka tavaseansil. Osta pilet SIIT.

Alates 15. septembrist on taas kinoekraanil Tessa ja Hardini armastuse lugu, mis on leidnud miljoneid fänne üle kogu maailma. Selle osa pealkiri on «Pärast kõike» («After Everything»). Filmi viies ja viimane osa tõotab erilisi hetki, mis lubavad aimata, millega see armastus-, seksi-, romantika- ja kireküllane lugu lõpeb.

Raamat, milles Hardin paljastas enda ja Tessa armastuse loo, sai menukiks ning tõi Hardinile edu ja tuntust, kuid lõhkus täielikult tema enda. Otsustades avaldada raamatu ilma Tessa nõusolekuta, rikkus Hardin nende suhte. Nüüd lahutavad neid tuhanded kilomeetrid. Hardin elab Inglismaal ja uputab päevi alkoholisse, öösiti aga jälitavad teda mälestused Tessa veetlevast naeratusest ja puudutuste soojusest. Ta ei suuda uuele raamatule keskenduda ning riskib kaotada palju raha ja kirjastajate usalduse, kui käsikirja valmis ei saa.

Loositi välja vägevaid auhindu!
Loositi välja vägevaid auhindu! Foto: Konstantin Sednev

Oma deemonitega võideldes sõidab Hardin päikeselisse Portugali. Kohanud Nathaliet, keda ta kunagi hingepõhjani solvas, meenuvad Hardinile ammused tunded. Nathaliega aega veetes mõistab ta, et ükski neiu ei ärata temas seda kirge, mida ta tundis Tessa vastu. Teiste neiude tunnetega mängides taipab Hardin, et tegi suure vea. Võib-olla pole veel hilja seda parandada, võib-olla saab ta veel rajada tuleviku koos inimesega, kes osutus tema elu armastuseks.

Teisel pool Atlandi ookeani elav Tessa keskendub üksnes iseendale. Ta ei suuda Hardinile andestada, kuid teda jälitavad mälestused kireöödest, koosveedetud tundidest, minutitest, sekunditest.

Saatus viib lahus paari Landoni ja Nora pulmas taas kokku. Kohtudes unustavad nad hetkeks kõik juhtunu ja anduvad täielikult tundele, mida pole kõigist pingutustest hoolimata võimalik alla suruda.

Kas paar, kelle teele sattus nii palju katsumusi, suudab teineteisele andestada ja võtta endale tõsiseid kohustusi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles