VAATA VIDEOST Öösel toimunud MTV VMA gaalal läks tuliseks sõnasõjaks kahe maailmakuulsa artisti vahel

Christin Krass
, Ajakirjanik
Copy
Megan Thee Stallion MTV videoauhindade gaalal teisipäeval, 12. septembril 2023
Megan Thee Stallion MTV videoauhindade gaalal teisipäeval, 12. septembril 2023 Foto: Charles Sykes/AP

Täna varahommikul Ameerika Ühendriikides aset leidnud muusikamaailma suursündmuse MTV Videoauhindade jagamisel läks tuliseks sõnasõjaks räppar Megan Thee Stallioni ja laulja Justin Timberlake vahel.

Saidil X (endises Twitteris) hakkasid levima Videomuusikaauhindade gaalalt tehtud videojäädvustused, mis näitavad mõlema laulja ägedat sõnavahetust. Videos on näha, kuidas Megan end kulisside taga korda seab, kui ühel hetkel möödub temast Tennessee popstaar Justin Timberlake. Justin ütleb midagi räpparile, mille peale naine silmnähtavalt ärritub.

Timberlake lahkus, kuid sellega fännid ei jätnud jonni. X platvormil on tekkinud tuline arutelu selle üle, mis võis küll põhjustada ootamatut lahkheli kahe laulja vahel.

Üks kasutaja imestab: «Kas Justin Timberlake ütles midagi, et Megan Thee Stallionit vihastada? Me pole sulle ikka veel andestanud seda, mida sa Janet Jacksoniga tegid. Kas meil on probleem?»

Postituses viidati kurikuulsale 2004. aasta NFL-i poolaja etendusele, mille käigus rebis Justin otseeetris esinemise ajal Janet Jacksonil rinna paljaks.

Keegi teine kirjutas: «Me ei tea, mida Justin Timberlake Megan Thee Stallionile ütles, aga me oleme naise poolel!»

2023. aasta MTV videomuusikaauhinnad peeti New Jerseys Newarkis Prudential Centeris 12. septembril 2023. Saadet juhtis Nicki Minaj, mis tähistab tema teist aastat järjest selles rollis. Taylor Swift oli õhtu enim nomineeritud ja auhinnatud artist, kes võitis oma üheteistkümnest nominatsioonist üheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles