UUS TUTVUS 40ndates Oliver avaldas, mis teda Mari puhul enim köitis

Naine
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Unsplash/Jonathan Borba

MeetnFlys jagas oma lugu 40ndates Oliver, kellel on partneri otsingul kogemusi nii ühes kui teises otsinguportaalis. Etteruttavalt võib öelda, et Tinderi kasutaja oli ta umbes 3–4 aastat. MeetnFlys oli juba teine suhtlus «selle õigega» ning tänaseks on koos oldud poolteist aastat!

Kuidas Oliveril tutvumisäppides läks?

Tinderis oldud aastate jooksul sai Oliverile küllaltki selgeks, mis tutvusmaastikul toimub ja missugused inimesed äpis aktiivsed on. Kõik naisterahvad, kellega Oliver lõpuks päriselt kohtus, olid küll toredad, aga talle tundub, et tänapäeval loobutakse liiga kergelt suhtlusest, sest otsitaksegi võib-olla midagi lihtsat. Kui selgub, et enda elus tuleks partneri jaoks ruumi teha ja midagi oma senises elukorralduses muuta, siis aktiivne suhtlus pigem vaibub. Ta ei oska öelda, on see siis hirm tõsise suhte ees või polnud klapp piisavalt hea.

Oliverile tundus, et enamikul 35+ vanuses inimestel on elu juba paika loksunud, oma rutiinid kinnistunud ja tekkinud nii-öelda soovide nimekiri, mida partneris näha tahetakse. Vahel on see list justkui meelega üle idealiseeritud, et väga vähesed inimesed kaaslaseks sobiks. Vanusega kasvavad ilmselgelt ka eneseteadlikkus, enesearmastus — ongi okei soovida endale vaid parimat! Probleem tekib pigem katkiste inimestega, kes loovad taolise listi suuresti läheduse hirmus — äkki tulebki mu ellu see õige? Parem ehitada ümber müürid, olla ettevaatlik, analüüsida kõike üle ja eemalduda selle kõige käigus oma sisetundest. Elus väga haiget saanud inimesed võiksid ennekõike iseend leida, mitte kaaslase otsingul olla.

Mingeid suuri totrusi Oliver õnneks tutvumisäppides näinud polnud, pigem sedasama haavatavust ja segadust iseenda soovides.

Kuidas tutvus Mariga alguse sai?

Mari oli Oliveri teine suhtlus MeetnFlys. Ta jõudis enne seda veidi kirjutada ainult ühe naisega, kuid ei kohtunud temaga. Siis tuligi juba Mari — nii eluterve ja mõistlik inimene. Mida rohkem nad koos aega veetsid, seda enam tajusid mõlemad, et siit saab tulla ainult midagi väga head. Nende maailmavaated ja mõtted olid hämmastavalt sarnased. Kas tõesti on olemas keegi, kes mõtleb täpselt samamoodi? Nende suhte hoiab kindlasti tugevana ka see, et mõlemad räägivad kõigest täiesti vabalt — ka ebameeldivad teemad saavad räägitud, mõlemad oskavad õigetel hetkedel otsekohesed olla ja ei solvu. Iga suhe on kompromisside kunst. Nad on tõesti õnnelikud, et nad teineteisel olemas on — elu parimad poolteist aastat ja loodetavasti ikka lõpmatuseni välja!

«Ausalt öeldes olen väga tänulik oma sõbrannale, kes käis mulle peale nagu uni, et tee palun ometi MeetnFlysse konto, tule ära sealt Tinderist,» ütleb Oliver. «Vanemas eas ei viitsi ju enam uusi rakendusi katsetada ega eksperimenteerima hakata, ongi harjumus, et vahel hooti swipe’id Tinderis ja siis jälle unustad selle rakenduse ära. Mingi hetk jälle meenub ja siis vaatad, mis uut on.»

Mis Oliveri vastaspoole puhul köitis?

Mari puhul võlus teda põhjalik profiil ja kaunid loomulikud fotod. Less is more, päriselt! «Mida rohkem on inimene oma fotosid töödelnud, end tundmatuseni meikinud, varjab end fotodel, pildistab ainult kaugelt... See annabki fotode vaatajale info, et inimene ei ole endaga kontaktis ja on oma välimusega tülis,» lausub Oliver.

«Minu soovitus kõigile püsisuhte otsijatele oleks, et ole see, kes sa oled — nii tõmbad ligi endaga kõige sarnasemaid inimesi, kellega on meeldiv koos olla, keda on hea kuulata ja nauditav vaadata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles