KAS ÕIGE TEGU? Paar lahutas, kui naine sai teada, mis hüüdnimega mees teda tagaselja kutsub

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Põhjuseid, miks paar võib otsustada lahutada, on palju. Kuid üks naine avaldas, et teadis, et on aeg asjad pakkida ja lahkuda, kui sai teada, et mehel on tema jaoks julm hüüdnimi.

Naine selgitas, et neil oli abikaasaga juba nagunii probleeme austuse puudumise tõttu. «Kui meie poeg sündis, ei muutunud mu abikaasa jaoks midagi,» ütles ta. «Ta vihkas, kui ma tahtsin teada tema plaanidest. Kas ta jõuab õhtusöögi ajaks koju? Kas ma saan laupäeva hommikusse juuksuriaja panna? Kas ta läheb võtab pärast tööd oma töökaaslastega mõned joogid? Kes teab – sest ta keeldus mulle ütlemast. Ta väitis, et ei pea seda tegema. See oli kummaline nihe meie abielus, mida ma ei osanud oodata – see kangekaelne vastumeelsus öelda, millal ta meie elus osaleb.»

Asjad läksid aga eriti hapuks, kui naine kuulis ühel hommikul, kuidas mehe telefon pidevalt piuksus. Kuna mees oli duši all, otsustas naine vaadata ja leidis grupivestluse tema sõpradega. Nad üritasid napsuvõtmist korraldada, kuid tema abikaasa ütles neile, et tõenäoliselt ta ei saa tulla, sest «SKSPK ütleb ei».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles