Naised väidavad, et see lihtne trikk teeb orgasmid intensiivsemaks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedia platvorm TikTok on tõeline trendilooja. On see ilu, mood või retseptid, on TikToki kogukonnal hulganisti vastava sisuga klippe. Praegu levib uus seksitrend: belly press ehk kõhule vajutamine. Mis selle taga on ja miks see peaks tooma mõnusa orgasmi? Loe alt!

Kõhule vajutamise tehnika toimib väga lihtsalt. Penetratiivse seksi puhul avaldab kas partner või naine ise survet alakõhule. Oluline on vajutada just häbeme kohale kõhule. Niimoodi stimuleerid G-punkti väljastpoolt, vajutades kergelt või õrnalt masseerides kõhupiirkonda. See peaks tooma kiirema ja suurema orgasmi.

Eksperdid kinnitavad, et sellel trendil on tõesti tõepõhi all. Surve alakõhule võib stimuleerida tundlikke vaagnapõhjalihaseid või kliitorinärve, mis ulatuvad sügavale vaagnasse. Samuti surve põiele stimuleerib tupeseinu.

Loomulikult on kõik kehad ja inimesed erinevad, seega vaata, mis just hea tundub – varieeri survet ja proovi eri kõhupiirkondi. Nagu alati, ei ole seksimise ajal ruumi ebamugavustundele või valule (kui see ei ole tahtlik), kirjutab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles