LÕHESPERMA JA KOLLAGEEN Äärmuslikud viisid, kuidas Jennifer Aniston nooruslikkust säilitab

Naine
Copy
Jennifer Aniston tänavu märtsis.
Jennifer Aniston tänavu märtsis. Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Xavier Collin/image Press Agency/Scanpix

Mõnikord tundub, et kuulsused teevad võlukunsti. Nad võivad saada lapse ja vaid paar kuud hiljem eksponeerida kõhulihaseid. Nad suudavad oma juukseid kuumutada ja värvida, ilma et sel oleks mingeid nähtavaid kahjulikke tagajärgi. Sa võid vaadata nende 90ndatest pärit fotot ja leida ühe tänapäevase, kus nad näevad välja täpselt samasugused. Kuid nad ei taha eriti suud paotada, kuidas nad oma nooruslikku välimust säilitavad. Jennifer Aniston on selles reeglis erandiks.

Jennifer Aniston avaldas, et on proovinud midagi päris metsikut nahahoolduses: lõhespermat. Ta möönis, et pole kindel, kas ravi mõjus. Nahaarst dr Joshua Zeichner aga tõdes, et lõhesperma tõepoolest niisutab ja parandab nahka – seda tänu lõhespermas olevale aminohapperikkale DNA-le.

Aniston avaldas ka, et teeb igal nädalal peptiidisüste. Ta on kindel, et peptiidid on vananemisvastaste lahenduste tulevik. Kuigi Aniston on praegu 50ndates, on tal ikka veel päris muljetavaldav lihasmass ja peptiidisüstid võivad olla selles aidanud. Peptiidid suurendavad lihasmassi, aitavad kaotada rasva ja parandada vastupidavust, et saaks treeningutest maksimaalselt kasu.

Aniston usub, et kollageen on tema naha nooruseallikas. Ta lisab kollageeni oma kohvi, vee ja smuuti sisse ning sööb iga päev kollageenibatoone.

Nagu arvata võib, sööb näitleja tervislikult ja joob palju vett. Aniston niisutab ja peseb oma nägu iga päev. Ta kannab alati peale SPF 50, enne kui uksest välja astub. Samuti meeldib talle katsetada ka seerumite ning päeva- ja öökreemidega, kirjutab The List.

Aniston jälestab, kui talle öeldakse, et ta näeb oma vanuse kohta hea välja. «Et mingil hetkel peaks hakkama s**t välja nägema? Sest sellele see vihjab. Nagu: «Sa peaksid praegu põrgulik välja nägema!»»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles