Kiire supernipp, kuidas ludus juustele värskust ja volüümi anda

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Vastu pead liibuvad juuksed tööpäeva hommikul ei tee ilmselt ühtegi naist rõõmsaks
Vastu pead liibuvad juuksed tööpäeva hommikul ei tee ilmselt ühtegi naist rõõmsaks Foto: Shutterstock

USA juuksur Matt Newman jagas sotsiaalmeediasse postitades oma kiiret ja lihtsat nippi, kuidas muuta peadligi liibuvad juuksed kenaks ja kohevaks.

Matt nimetab seda soenguhäkki täiesti lollikindlaks ja kinnitab, et see toimib ning sellega saab hakkama igaüks. Vaja on hambulist juukseklambrit, fööni ja kuivšampooni. 

Nipp seisneb sellest, et tukaosa tuleb klambri abil tõsta peanahast kõrgemale ja tahapoole. Seejärel pihustada juuksejuurtele kuivšampooni. Ja siis on fööni kord. Föönitades kasuta kindlasti jahedat õhku. 

@mattloveshair #dryshampoo is soooo good for bringing hair volume back to a blowdry thats gotten flat at the roots❤️❤️ the #clawclip helps target the product to the specific part of our strands that we want lifted❤️❤️ #hairtutorial ♬ Waltz No.2 - Cihat Aşkın

Vaid mõni sekund hiljem võib lõksu juustest eemaldada, sõrmedega läbi juuste tõmmata ja nautida äsja juhtunud juukseimet peeglist. Juuksur selgitab, et kuivšampoon on vaimustav toode, et juustele mahtu lisada ning neid ilma suurema vaevata kohevamaks muuta. 

Paljud olid juuksenipi eest tänulikud ja põlesid soovist seda ise proovida. Kiiremad, kes juba jõudsid nipi toimivust katsetada avaldasid kahetsust, et alles nüüd sellest teada said. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles