USKUMATU 96 lapse isa reisib üle maailma, et kõikide oma lastega kohtuda

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Dylan Stone-Miller on tutvunud enda 25 bioloogilise lapsega ja usub, et tal on veel umbes 71 last. Ta on oma järglastega kohtumiseks ette võtnud pikki reise ja läbinud umbes 14 000 kilomeetrit.

32-aastane Dylan on kindel, et ta on aastate jooksul saanud vähemalt 96 lapse isaks. Mees on peaaegu saja lapse isa seetõttu, et ta hakkas ülikoolis psühholoogiat õppides spermadoonoriks, aidates paaridel kuue aasta jooksul rasestuda.

Talle maksti umbes 100 dollarit (92 eurot) iga korra kohta ning väidetavalt oli mees doonoriks just raha teenimise eesmärgil. Noorena joobes juhtimise eest vahistatud mees kasutas kogutud raha, et vahistamisega seotud kulusid katta.

Dylan lubas spermapangal enda kohta teavet jagada siis, kui tema lapsed on saanud 18-aastaseks. Siiski ei läinud kõik plaanipäraselt ja Dylan sai oma lastega tuttavaks juba tunduvalt varem. 2020. aastal võttis mehega ühendust perekond, kus kasvavad tüdrukud Harper ja Harlow, kes on mõlemad Dylani bioloogilised lapsed.

Wall Street Journali andmetel saatis perekond Dylanile sõnumi, kus nad tänasid meest ning avaldasid lootust, nad ei valmista talle ebamugavust, et nad enne laste 18-aastaseks saamist temaga ühendust võtsid. Dylan tundis Harperi fotot nähes lapsega suurt sidet ning märkas, et tüdrukul on tema sinised silmad ja õe blondid lokid.

Ka teised Dylani abiga lapsed saanud perekonnad ei tahtnud laste täisealiseks saamiseni oodata ning seetõttu loodi Facebooki grupp, kuhu on lisatud pered, kes on tänu mehele oma perekonda suurendada saanud. Sotsiaalmeedias tekkis Dylanil võimalus suhelda vanematega, keda ta on aidanud ja ta on seni saanud kohtuda 23 oma lapsega.

Mees lahkus oma töökohalt ja võttis ette pika reisi, et enda lastega kohtuda ja nende kohta rohkem teada saada. Sealhulgas jõudis ta külla ka Harperi ja Harlow perekonnale. Ta on koostanud isegi tabeli, kuhu ta paneb kirja kõik oma laste nimed, vanused ja sünnipäevad ning lisab juurde nendega kohtumisel teada saadud üksikasjad.

Reisil kogetu on Dylani jaoks olnud üsna kummaline, sest teda on nimetatud pigem doonoriks kui laste bioloogiliseks isaks. Ta ütles, et tal on olnud väga raske oma lastele olukorda selgitada ning neile öelda, et ta pole nende isa. Mõned vanemad on olnud ka pisut ettevaatlikud ja ei soovi bioloogilist isa lapsele tutvustada, sest see rikub pere dünaamikat. Dylanit see aga ei heiduta ning ta soovib siiski kohtuda kõikide lastega, kelle vanemad seda lubavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles