Huvitavad faktid, mida sotsiaalmeedia profiilipilt su kohta ütleb

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias püütakse end alati parimast küljest näidata, kuid harva mõeldakse selle peale, kui palju fotod internetis meie tõelise olemuse kohta öelda võivad. Nagu öeldakse – üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.

Vihjed sinu elustiili kohta

Mõnikord näitavad profiilipildid inimesi küljest, millisena nad ei soovi, et neid nähakse. Sageli avaldavad fotod ühismeedias detaile näiteks inimese eluviisi kohta: kas ta on sportlik, seiklushimuline või armastab hoopis glamuuri ja pidutsemist. Näiteks kui taustafoto on tehtud kiirtoidurestoranis, võivad jälgijad arvata, et pildi postitajale meeldib süüa rämpstoitu. Dressides või spordiriietes pildid jätavad see-eest mulje, et armastad sportlikke tegevusi ja liikumist. Tasub läbi mõelda, kas su profiilipilt loob sinust avalikkusele kuvandi, mida endale soovid.

Sinu hobid ja huvid

Kui inimesel on mõni huvi või hobi, mille suhtes ta eriti kirglik on, kiputakse seda ka enda sotsiaalmeediakontodel näitama. Inimesed, kes ei soovi endast pilti profiilipildiks lisada, lisavad avafotoks enamasti midagi endale tähendusrikast. Populaarsemad valikud on teiste hulgas fotod lemmikloomadest, mis näitavad, et tegu on suure tõenäosusega loomaarmastajaga, või aiataimedest, mis annavad aimdust sellest, et pildi postitaja imetleb loodust ja huvitub botaanikast.

Kui enesekindel sa oled

Enamik inimesi märkab profiilipilti vaadates, kas pildilolija on enesekindel või ebakindel. Enesekindel inimene vaatab tavaliselt kaamerasse ja tal on särav naeratus. Need, kes armastavad kaamera ees olemist, vahetavad sagedaini ka oma profiilipilti. Ebakindlad inimesed ei pruugi enda avafotot nii sageli vahetada, kuid üks profiilipilt pikaks ajaks võib tähendada ka lihtsalt seda, et inimesele pole sage tähelepanu oluline.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles