Pottide ja pannide juurest pesumodelliks

Betty Ester-Väljaots
Copy
Martha Stewartist on saanud veel vanuigi pesumodell ja sotsiaalmeediastaar. FOTO: Imagespace
Martha Stewartist on saanud veel vanuigi pesumodell ja sotsiaalmeediastaar. FOTO: Imagespace Foto: imageSPACE

Martha Stewarti nimi seostub ennekõike kokanduse ja kodukujundusega ning mõni aeg tagasi lõi ta laineid krimiveergudel, kui aktsiapettuse eest vangi mõisteti. Hiljuti aga püüdis 82-aastane Stewart tähelepanu, kui poseeris legendaarse bikiiniajakirja kaanel, ning tema Instagrami konto fotod tunduvad ebareaalsed, sest teevad temast aastakümneid noorematele silmad ette.

Võõrustamisest ja kaunist kodust lugupidavate jaoks on Martha Stewarti kokaraamatud ja elustiiliajakirjad asendamatud abilised. Hea ärivaistuga daam on alati osanud ennast nähtavaks teha ning iseenesestmõistetavalt on ta viimasel ajal oma tarkusi veebis jaganud. Oma Instagrami kontol jagab ta pohlapirukate ja sparglisupi retseptide vahele selfisid, mis on tema jälgijaid jahmatama pannud – ka kõikide imefiltrite abil ei saa üks kaheksakümnendates eluaastates naine nii hea välja näha.

Stewart pole aga kade ja jagab heameelega tähtsamaid selfinippe, millega endast silmapaitav digikujutis luua. Stewart rääkis ajakirjale Town & Country, et tegelikult on ideaalseks portreeks vaja ainult kolme asja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles