Võhivõõra rumal nali jättis noore naise ööklubis ihualasti

Naine
Copy
Foto on illustreeriva tähendusega
Foto on illustreeriva tähendusega Foto: Shutterstock

31-aastane Kelsey McWilliam külastas aastaid tagasi ööklubi, et lõõgastuda ja ennast sõpradega koos hästi tunda, kuid loodetud toreda õhtu asemel juhtus midagi seletamatult ebameeldivat.

Uskumatu juhtum toimus Perthi ööklubis, kui naine oli 18-aastane. «Läksin sõpradega peole ja panin selga uhke sinise ja sädeleva üheosalise pükskostüümi. Vetsu minnes oli vaja selle ülemine osa seljast võtta, kuid ma ei tea, mis hetkeajendil ma tegutsesin, kui võtsin selle täiesti seljast ära.»

Hetk hiljem juhtus midagi kohutavat: keegi võõras tõmbas vetsu ukse alt tema pükskostüümi ja jooksis sellega minema. «Istusin ja ajasin seal oma asju, äkitselt tuli ukse alt sisse käsi ja tõmbas mu riided välja. Jäin täiesti ihualasti, ainult kõrge kontsaga kingad jalas. Mul ei olnud aluspesugi seljas, ka mitte käekotti või telefoni,» meenutas Kelsey. «Ma ei osanud abi kutsuda, ma ei saanud välja minna ja ma poleks osanud ka kirjeldada, kes mu riided varastas,» rääkis ta Scottish Sunile

Kohe selgitas ta ka aluspesu puudumist. «Inimesed ei saa sellest aru, miks mul pesu ei olnud. Aga teate, ma olin 18 ja heas vormis, ma ei vajanud mingit pesu ja seega lihtsalt ei viitsinud seda kanda.»

«Ma ei saanud vetsukabiinist lahkuda, sest mul polnud midagi seljas. Mu sõbrad ei otsinud mind, sest arvasid, et ajan kellegagi juttu, polnud ju põhjust midagi halba arvata.» 

Kuid õnneks nägi juhuslik inimene veidrat vargust ja aitas tal vabatahtlikult pükstükki tagasi saada. Kelsey ütles: «Ta võttis oma ülesandeks mind hädast välja aidata, olen selle eest ülitänulik. Ta oli ära umbes pool tundi, aga naastes olid tal mu riided kaasas. Imelikul kombel oli need võtnud üks keskealine naine, kes oli viinud need suitsunurka.»

Kelsey kahjuks ei tea, milline näeb varas välja, aga ei tea ka, milline on tema abistaja, sest see lahke hing läks ära enne, kui tüdruk riidesse sai ja ukse avas. Kelsey suutis veel samal ööl pidugi nautida ning edasisse ellu võttis endaga kaasa otsuse, et mitte iial ei võta ta enam sellises kohas riideid seljast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles